9 Aralık 2015 Çarşamba

KORE'DEN GELEN HEDİYELER

Tekrar merhabalar! Güney Kore'den gelen paket hakkında yazımı yazarak günümü sonlandırmak istedim. Birçok kişinin bildiği üzere; aslında daha çok Güney Kore ve diğer asya ülkeleri severleri olanlar daha iyi bilirler: penpal 'a birçok kişinin rağbet ettiğini. İşte tam olarak ben de arkadaşımı penpal sitelerinden bir tanesine üyeyken buldum onu. Yaklaşık iki yıla aşkın birbirimizin halini hatrını sorar ve ufak tefek hediyeler göndeririz. Bence isteyen herkesin olmalı bir mektup arkadaşı. Özellikle bu zamanda mektuplaşmanın kıymeti, önemi bilinmezken. Canım her sıkıldıkça açıp tekrar tekrar okurum tüm mektuplarımı, kartpostallarımı.. Ve her okudukça ,hayalimde olan ülke ülke gezme hevesim artar da artar. Hani bir yazar  için yazdığı roman çok kıymetlidir, yegane bir şeydir o, işte mektup yazanlar için de bir o kadar kıymetlidir iki-üç sayfaya dolma kalemle yazılmış eşi benzeri olmayan cümleler. Velhasıl, herkesin bir mektup arkadaşı olmalı *-*
What kind of gifts came to me:
  • Notebooks
  • Stickers&Keychain
  • Postcards
  • Pen Set with Hello Kitty
  • Letter      
++Sırf böyle güzel kırtasiye ürünleri için bile Güney Kore'ye gidilebilir diyormuşum -,- Kırtasiye ürünlerinin bu denli ilgi çekici olmasının sebebi; öğrencilerin dersleri sevmesi ve bıkmaması için bu şekildeymiş, diye biliyorum. Doğruluğu yanlışlılığı tartışılır arkadaşlar. Ben sevdim bunları bir sorun yok.)








***Bugün sizlerle beni mutlu eden bir o kadar da sevindiren hediyelerimi paylaşmak istedim. Şu cümlemle de bugünkü yazımı noktalamak istiyorum. Hayallerinize hep dikkat edin , onları koruyun ve sakın bırakmayın. Bir gün gerçekleşebilirler. Görüşmek dileğiyle..

3 yorum:

  1. Güney Kore ve kırtasiyelikleri ♡♡ Güle güle kullan:) Ben de Güney Kore'deki arkadaşıma bir paket hazırlamayı düşünüyorum bu sıralar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yaa,çok güzel değil mi şu kırtasiye ürünlerii,teşekkür ederim ^-^ Aaa ne kadar hoş olur. Bir kere mektuplaşmanın tadını aldınız mı bırakamıyorsunuz :')

      Sil
  2. Teşekkür ederim,daha güzelleri senin olsun :)
    Mektup arkadaşlığı bambaşka bir şey. Her insan bir defa denemeli hayatında,sevgiler.

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER