12 Ocak 2016 Salı

JAPONYA'DAN GELEN HEDİYE // GIFTS FROM JAPAN

     

Birpembesever'den merhabalar! Bugün sizlerle paylaşacağım mutluluk paketim Japonya'dan, pek bi sevdiğim ülkeden:) Bu arkadaşımla tanışmam kendisinin de benim gibi mektuplaşma ve hediyeleşmeye ilgisinin olması büyük bir etkendi.Çok şanslıyım ki; benim için göndermiş olduğu şeyler hep sevdiğim parçalardandı. 

Arkadaşımın ismi Wakana ve iki tane birbirinden tatlı çocuklara sahip, bir anne. Bana instagram üzerinden istek gönderip beni takip etmesiyle, daha sonra da benim onu takip etmemle başladı arkadaşlığımız. Bana ilk mektup arkadaşı olabilir miyiz sorusunu yöneltmesiyle başlamış oldu arkadaşlığımız.

Daha sonra birbirimize aynı anda mektuplarımızı göndermeye karar verdik. Ve paketi elime ulaştığında benden mutlusu yoktu:) Gerçekten tarifi olmayan bir duygu. Yani demem o ki mutlaka bir mektup arkadaşınız olsun, inanın pişman olmazsınız. Wakana'ya gelecek olursak, gönderdiklerime bayılmış(Gönderdiklerim instagram hesabımda mevcut). Türkiye'yi, Türk yemeklerini,çok seviyormuş. Bizzat ziyaret etmeyi dahi istiyor. Eğer bir gün Japonya'ya gidersem görmek istediğim arkadaşlarımdan bir tanesi:)  

Gönderdiği hediylere gelecek olursak: asla burda bulamayacağım şeyler! Neden bütün güzel kırtasiye ürünleri burda değil de oralar da olur kiii. Bu arada arkadaşım Tokyo Disneyland'a gitmişti. Beni de unutmadan oradan birkaç şey göndermiş. Çoğu şey Rilakkuma ile ilgili. Bir Rilakkuma sever olarak hepsini ayrı ayrı sevdim. Şimid de neler geldiğine benimle göz atın.

''Neler geldi?// What kind of things came to me?''
* Letter
* Postcards from Tokyo Disneyland
* Cutie papers
* Rilakkuma stuffs
* Decoration tape
* Zebra Serasa pen
* Two Masking Tape



















***Gönderdiği bu güzel hediyeler için arkadaşıma teşekkür ederim. Bir sonraki yazımda görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın..

0 yorum:

Yorum Gönder

 

BİRPEMBESEVER