2 Şubat 2016 Salı

BÖĞÜRTLEN KIŞI - KİTAP ÖNERİSİ


Şu sıralar beni kendine bağımlı yapan bir kitaptan bahsetmek istiyorum, bitecek diye de üzülmüyor değilim.


Sarah Jio'yu ilk Böğürtlen Kışı ile tanımış oldum. Belki onu tanıyanlar bana ''geç kaldınn'' diyorlardır şu an ama olsun, bu kitabıyla tanımış oldum onu. Yazarın yazmış olduğu hikaye çok farklı,ürpertici ve dikkat çekici. 


İki farklı kadının farklı tarihlerde yaşadıkları olayları anlatıyor. Sanıyorum ki bu iki kadın arasında kitabın sonlarına doğru bir bağ çıkacak. Okuyanların yorumlarını dinleyince çok şaşıracağımı söylüyorlar. Bakalım öyle mi olacak :)


Sarah Jio'nun Böğürtlen Kışı'nı okuduktan sonra diğer kitaplarına da elden geçirmek istiyorum. Yazarın kalemi,anlatımı çok hoşuma gitti. Böğürtlen Kışı tadında önereceğniz kitaplarını bana söylerseniz çok memnun olurum ^-^


Bu arada eğer Böğürtlen Kışı'nı okumadıysanız bence geç kalmayın. Gidin bir kitapçıya alın Böğürtlen Kışı'nızı, kış bitmeden okuyun bu kitabı..

Herkese böğürtlen tadında musmutlu günler :)










11 yorum:

  1. Uzun zamandır kitap okumaya vakit ayıramıyordum. Ben de kendime bir kitap arayışındaydım. Tavsiyenizi dikkate alacağım ve ilk fırsatta okuyacağım:-)bu arada blogunuz çok hoş takipteyim. Sizi de beklerim benkm bloguma:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzel düşünceniz için, blogunuza bakacağım :)

      Sil
  2. Güzel bir kitaba benziyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel bir kitap.Gerek içerik olarak gerekse anlatım olarak okunmaya değer.

      Sil
  3. Yeni kitaplar keşfetmeye bayılıyorum. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuda size katılıyorum.Hele ki istediğim kitapları okuyup onları keşfetmek ayrı bir güzel :)

      Sil
  4. Kitap tanıtımları sayesinde kitaplığa çok düşünmeden kitap alıyorum. Yoksa ne alsam diye uzun uzun düşünüyor insan...

    YanıtlaSil
  5. Kitap tanıtımları sayesinde kitaplığa çok düşünmeden kitap alıyorum. Yoksa ne alsam diye uzun uzun düşünüyor insan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız,bende kitap tanıtımı yapan bloggerları takibe alıyorum,iyi ve yararlı oluyor.Umarım bu kitabı beğenirseniz:)

      Sil
  6. Bende geldim yeni kesfettim blogu, bu kitabi severek okumustum. Takibe aldim bloguma beklerim.

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER