19 Ocak 2017 Perşembe

KORELİ ARKADAŞIMA GÖNDERDİKLERİM // GIFTS TO MY KOREAN FRIEND

  

Herkese merhabalar!!

Öncelikle yeni bir koreli arkadaşım olduğundan önceki yazılarımda sizlere bahsetmiştim. Önceki yazımı okumadıysan buraya tık tık.

Bana göre farklı ülkelerdeki insanlarla mektuplaşmanın en güzel yanı ne biliyor musunuz? Kendi kimliğinizi ve ülkenizin güzelliklerini onlarla paylaşma fırsatınızın olması. Ben yaklaşık olarak mektuplaşmaya 4 yıl kadar önce başladım ve bırakmadım. Ülkenizi, yaşadığınız şehri kendi zevkinizle tanıtma fırsatınız olunca karşıdaki kişi için yapacağınız alışverişler, hediyeler bakmacalar benim için çok zevkli ve keyiflidir.

 Yeni Koreli arkadaşıma ilk mektubumu göndereceğim sıralarda Bursa'daydım. Bursa'yı bilenler kapalı çarşısıyla ve güzel tarihi eserleriyle, kestane şekeriyle hatta daha bir sürü güzellikleriyle meşhur olduğunu ve adından söz ettirdiğini bilirler. Böyle olunca da mektubumun yanına Bursa'nın güzelliklerini taşıyan ufak tefek hediyelerle birlikte arkadaşımın paketini İstanbul'a döndüğümde gönderme fırsatım olmuştu.Hatırlıyorum da hediyem ulaştığında verdiği tepki çok mutlu ediciydi, gönderdiklerime bayılmıştı. Neler mi gönderdim hemen aşağıda😊

Mutlu günleer!! 










1 yorum:

 

BİRPEMBESEVER