21 Şubat 2017 Salı

BİTMEYEN DERS YAPMIŞLAR





Henüz yeni eve gelmekteyim😅. Bu formasyon işi gerçekten ama gerçekten çok yorucu😒. Şöyle birinci döneme dönüp bakıyorum ve kendi kendime nasıl üstesinden gelmişsin sen Tuğçe demekten alamıyorum kendimi😂. Bugünde akşam derslerim vardı.Bir sürü bir sürü ders. Aslında öğrenci olmak bir çalışma hayatının olmasından daha kolaymış ve özleniliyormuş,öyle söylüyorlar hep ama bilmiyorum özler miyim özlemez miyim😄😇.


Gelelimm bugüne. Bildiğiniz gibi formasyon stajımı bir lisede yapacağım. Bugün bir dersimizde bunun hakkında konuşuldu. Lisede ne yapacağız,ders anlatacak mıyız anlatırsak dinlenecek miyiz daha bir sürüü soru da soru😒. İnanır mısınız ama ben birazcık ürkmeye başladım bu lise stajından çünkü gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum😖. Hocalarımız bir anaokulu stajına benzetmememiz gerektiğini söyledi. Tabi ki benzetilemez biri küçük yaş grubu diğeriyse lise,lise diyorum😅Ya inşallah iyi insanlarla karşılaşırım da bütün bu korkularım endişelerim artık her neyse söner😇. 

Yarın RAM stajım var.🙈 4. sınıf öğrencisi olmak gerçekten zor iş. -,-
Bu arada Güney Koreli arkadaşımdan bir hediye bekliyorum şu sıralar. Ve ve yarın kırtasiye fuarı var arkadaşlar ben gidemiyorumm malum staj🙉. Kısmetse perşembe günüme düşünüyorumm,gidebilenler benim yerime de açılışa gitsinlerr😇😇.

O halde görüşmek dileğiyle!


4 yorum:

  1. Formasyonu bilmem de. Eğer dersin adı öğretmenlik uygulaması ise ders anlatılıyor :-)

    YanıtlaSil
  2. Liselilerde tam deli dolu çağlarındalar insallah zorlamazlar seni :) ama yapman lzım sen yaparsınnnn :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER