18 Şubat 2017 Cumartesi

MİM - KOLEKSİYON




Yeni bir mimle karşınızdayım ve üstelik çokta güzel bir konuya sahip bir mim😍. İlk gördüğümde bu mim tam benlik dedirtti bana😊. O halde başlayalımm😇. Bu arada bu mimi yapmayan herkes yapsınn diyorum şimdiden. Çünkü benim gibi koleksiyon severleri merak etmeye başladımm🙈.



🔵Koleksiyon düşüncesi sizin için sadece bir nostalji mi yoksa tutku mu?

Koleksiyon düşüncesi bana nostaljiyi çağrıştırıyor. Ama benim için koleksiyon bir tutku olmuş durumda diyebilirim. Beni eskilere götürmesinin sebebi günümüzde unutulmaya yüz tutmuş bir çok şeyin saklanması ve hatırlatılması. İleri boyutta bir koleksiyoncu olduğumu da söyleyemem. Aşırıya kaçmışlığın dışında görüyorum kendimi, koleksiyon yaptığım şeyleri düşününce. Koleksiyonunu yaptığınız şeylere baktıkça mutluluk hissetmek ve bunu severek yapmanın en önemlisi olduğunu düşünüyorum.



🔵Koleksiyon yapıyor musunuz? Yapıyorsanız neler? Yapmıyorsanız ne koleksiyonları yapmak isterdiniz?

İştee en sevdiğim kısımda burası😍😃. Evet bir koleksiyonum var. Bir demeyelim de birden fazla koleksiyonunu yaptığım şeyler mevcut. Bunlardan ilki mektuplaşmayı seven biri olarak elbette mektup olmalı. Farklı ülkelerden farklı hikayeleri içerisinde taşıyan mektuplara sahibim. İkinci olarak sevdiğim şey: tabii ki kartpostallaşmak. 25 ya da 30'a yakın ülkeden sayısını bilmediğim kartpostala sahibim. O kadar mektup ve kartpostal dediik pulsuz olmaz kii. Ne kadar pula sahibim onu da bilmiyorum. Saymaya üşendiğim kadar fazla olduğunu biliyorum 😒😂. Bir gün blogumda paylaşmak dileğiyle o zaman *-*) Son olarak da sticker ve defterlere olan bir tutkum bulunmakta. Aslında ayrım yapmak istemiyorum tüm kırtasiye ürünlerini seviyoruumm😍😍.


4 yorum:

  1. Hepside birbirinden güzl canmm :) benim hiç koleksiyonum yok.Sadece renkli pantolonlarım var haha :)

    YanıtlaSil
  2. Mektuplara bayıldım :D Mektup yazmayı da almayı da çok seviyorum ama malum günümüzde mektuplaşılmıyor. Sadece yakın bir arkadaşımla birbirimize yazıp elden veriyoruz :D

    YanıtlaSil
  3. Mektup koleksiyonu. Çok ilginç. Dolayısıyla küçük bir pul koleksiyonu da olur aynı zamanda sanırım :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER