23 Şubat 2017 Perşembe

NE DESEM BİLMİYORUM




Bugüne çok başka başlamıştım.Ama ne yazık ki işler pek de istediğim gibi gitmedi. 🙊

Sabahleyin Tüyap'a o çok beklediğim kırtasiye fuarına gitmek için yola koyulduk. Uzun bi yolculuğumuzun ardından Tüyap'a vardık ve fuarın girişine geldi. 4-5 kişinin gişelerde oturduğunu ve üst kısımlarında bulunan afişlerde giriş biletleri için bilet/ticket 30 lira ibaresini gördüm ve ilk şaşırışım burada gerçekleşti. kendi kendime nasıl ücretli olur dedim çünkü kendimce bi plan yapıp oraya gittiğimde dolu dolu kırtasiye alışverişi yapacağımı hayal etmiştim. Neyse sonra gişeye girip afişlerinizde ücretli olacağı hakkında bir bilgilendirmede bulunmadıklarını ve bunun sebebini sordum. Onlarda eğer online başvuru yaparsak girişin ücretsiz olabileceğini söylediler. Madem öyle neden ücret de ödeniyor orası ayrı bi muamma?? Sonra online kayıt işlemi sırasında şirket bilgilerinize kadar her şeyi sorduklarını görünce tekrar yetkili elemana sorduk ve kafanıza göre doldurabilirsiniz hatta sallayın ifadesini kullandı, ve bizde fuarı gezmek için doldurduk. Online kayıtların ardından biletlerimizi alıp fuara girdik.

 Fuarı gezinmeye başlayınca bildiğimiz fuar havasının dışında bir yer olduğunu hemen kestirdim. Herhangi bir kırtasiye ürününün üzerinde hiçbir fiyat ibaresi göremeyince yetkili birine burada satışların olup olmadığı sorusunu yönelttim. O da bu fuarın toptancılar ve parekenciler için olduğunu söyleyince ister istemez biraz sinirlendim. Gerçekten büyük bir hayal kırıklığıydı. İster istemez şunu da dedim madem toptancılar için bir fuar bunu afişiniz de belirtin. 

Böyle olunca bizde geri döndük ve Çemberlitaş'a geçtik. Günüm kötü bir şanssızlıkla başlamış olsa da çok güzel bir gün geçirdim çok şükür. Yaptığım gezileri de paylaşacağım😇.

Mutlu akşamlar!😊


7 yorum:

  1. Günün güzel devam etmesine sevindim.
    Gerisini bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  2. Girişin paralı olmasına şaşırdım çok kötü birşey. keşke herşey gönlünüzce olabilseymiş. bende bu sene ilk kez Tüyap a katılacağım ama kırtasiye değil kitap fuarı umarım benden de giriş parası almazlar ben 30 TL ye kaç kitap alırdım. ama günü kurtarmışsınız. sevgiyle kalın :)

    YanıtlaSil
  3. Aaa dört gözle beklediğim fuarlardan biriydi yazık oldu :(

    YanıtlaSil
  4. Girisin parali olmasi bile bi nebze anlaşılabilir ama toptancilara satilmasi bir tek gercekten sinir bozucu olmus...
    Agisleri duzenleyen arkadaslar daha dikkatli olmalilar. :)

    YanıtlaSil
  5. Kötü olmuş gerçekten ama günün güzel geçmesine sevindim..:)

    YanıtlaSil
  6. aaaa naısl da heveslenmiştik oysa ki.
    Doğru düzgün bilgilendirme yapmıyorlar işte... ben de bi eksiklik hissettim aslında sana da yazmıştım hatırlarsan davetiye lazım mı biliyor musun falan diye.
    Ya bir de 30 tl ödemiş olup içerde o manzarayla karşılaşsaydın daha sinir bozucu olurdu. neyse ki devamı güzel olmuş...

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER