28 Nisan 2017 Cuma

BUGÜN ANAOKULUNDAYDIK


Bugün, bir arkadaşımdan çok güzel bir Cuma mesajı aldım. Mesaj şöyleydi:
''Gerçek dost, senin varlığında sana Allah'tan bahseder. Senin yokluğunda ise Allah'a senden bahseder.'' Çok güzel değil mi?

Dün akşamda, kız kardeşimle uzun uğraşlar sonucu anaokulunda yapacağı etkinliklerin materyallerini tamamladık.
Kardeşime okulundan bir ödev verilmiş. Okulöncesi öğretmenliği okuduğu için anaokulunda uygulanması gereken etkinlikleri çocuklarla yapması gerekiyordu.
Bizde bir anaokulunun yolunu tuttuk bugün. 

6 yaş grubuyla yaptı etkinliklerini ama pek istediğimiz gibi de olmadı. Çocukların dikkat süreleri kısıtlı olunca ve bize verilen süre de yeterli olmayınca etkinliklerde aksayan yerler oldu. Başka bir gün farklı bir anaokulunda tekrarlayacak etkinliklerini ve bende videoya alacağım. Tecrübe edinmiş oldu.

Bugünde hava çook güzeldi. Artık resmen bahar geldi. Gezip görmek istediğim çok yer var. O vakit bir liste yapmalı şimdiden :)

Mutlu haftasonları!

Bu arada çok güzel çiçek değil mi şu Gelincik Çiçeği ^-^




8 yorum:

  1. Kardesindemi ögretmenlik okuyor masallah ikinizede ya :) evet çocuklar pek fazla dikkatini toparlayamiyorlar malesef :)

    YanıtlaSil
  2. Çiçekler çok güzeel :)
    Anaokulu tecrübesi çok hoşuma gitti.Benim ablam da anaokulu öğretmenliği okudu ve uzun bi süre çocuklarla çalıştı onu hatırlattı bana.
    Mutlu haftasonları ~~~

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablanda anaokulu öğretmenii öyle mii :)
      Sana da mutlu bir haftasonu olsunn ^-^

      Sil
  3. Bizim de yeni bir masal projemiz var çocuklar için gerçekten küçüklerin dikkatini çekmek biraz zor oluyor içinde olduğum için biliyorum zor bir iş 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Masal mı yazıyorsunuz çocuklara, dikkat süreleri kısıtlı ve dikkatlerini çekme işi de zor gerçekten, çalışmanızda başarılar! :)

      Sil
  4. ne hoş haberler ne hoş fotoooo :) iki kardeş ne iyisiniz yaaa güzel meslekleer :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER