14 Nisan 2017 Cuma

MEKTUP ARKADAŞIMIZLA BULUŞTUK



Aklımda düne dair kalan en güzel şey Endonezyalıların ne kadar cana yakın ve güler yüzlü insanlar olduğu. Neden mi böyle düşünüyorum? 

Dün bildiğiniz gibi mektup arkadaşımız İstanbul'a geldi ve onunla buluşacaktık. Öğleden sonra Sultanahmet'e geçtik. Ve beklenen büyük buluşma bizim onlarla karşılaşıp kucaklaşmamızla gerçekleşmiş oldu. 

İlk izlenimim sanki yıllardır görüşüyormuşuz da birbirimizle birçok kez buluşmuşuz gibiydi. Çok samimiydiler. 
İstanbul'u çok sevmişler ve beğenmişler. İlk önce Sultanahmet Camisii'ne doğru sohbet ede ede yola koyulduk. Tabii arada lalelerle, tarihi eserlerle resimler çekindik. Bu arada meydanda çok hoş nostaljik şarkılar seslendiriyorlardı. Benim için tarifi imkansız aynı zamanda da yaşayabileceğim en güzel günlerden biriydi. Annem buluşmaya gitmeden önce hediyeler almıştı onlar için. Oysaki onlarda aynısını bizim için yapmış. Hoş bir sürpriz oldu. En kısa zamanda onları da paylaşmak dileğiyle..

Mutlu haftasonları!




6 yorum:

  1. Merhaba:) Hiç Endonezyalı arkadaşım olmadı ama tahmin edebiliyorum. Fakat çok seviyorum farklı ülkelerden insanlar tanımayı. Erasmusa gittiğimde Brezilyaylı arkadaşım bile olmuştu. Çok güzel bir şey:)) İnsanın bakış açısı genişliyor. Ben Polonya'ya giderken orada beni karşılayacak kıza lokum götürmüştüm. Çok sevinmişti:)
    Bu arada sizi deep'te gördüm. Ben yeniyim, sizinle de tanışmak istedim. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar!
      Başka ülkelerden insanlarla iletişim halinde olup onların kültürlerini tanıma fırsatı bulmak çok güzel.
      Teşekkür ederim yorumun için ^-^

      Sil
  2. ne güzel olmuş evet bi de uzakdoğulular hep böyle çok şekerler yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzakdoğuluların cana yakın olmaları sözüne katılıyorum Deep ^-^

      Sil
  3. Bende sizi deepte görenlerdenim ve evet bende yeniyim!:) Artık mektup arkadaşlığı maalesef yok sizin eskiden beri olan arkadaşlığınızı devam ettirmeniz gerçekten çok hoş :))

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER