14 Haziran 2017 Çarşamba

ÇARŞAMBA AKŞAMI




Bu akşam hem özel hem de güzel bir akşamdı bizim için. Serin bir çarşamba akşamında, Üsküdar'da iftarımızı yaptık.
 Annem bir yarışmaya katılmıştı. Bu arada annem müzehhibe. Yani tezhip sanatı ile uğraşıyor. Üsküdar Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Yedi Tepe Yedi Sanat Yarışması'nda annemin yapmış olduğu eser de juriler tarafından ödül almaya layık bulunmuş. Çok sevindirdi bu haber bizi. Bu akşam da Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde Hilmi Türkmen'in katılımlarıyla önce ödül töreni yapıldı ardından da iftar yemeği verildi.
Annemin başarısıyla bende kızı olarak çok gurur duydum. Sahneye çağrıldığında benim kalbim küt küt attı. Daha nice başarılar görür annem inşallah. Emeğinin karşılığını aldı bu akşam bu güzel törende.


12 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum Fatma. Evet gerçekten de çok zor ve sabır isteyen bir sanat..

      Sil
  2. ne kadar güzel anneni tebrik ederim :) inşAllah daha güzel başarılara imza atar sana da ilham olur ^.^

    YanıtlaSil
  3. Ben tezhip kursuna başlamıştım ama olmadı bıraktım.Normalde çizime yatkın olduğumu düşünürdüm ama meğer kara kalem falan onla alakası yokmuş.Sabır isteyen bir iş o da bende pek yok:)) Birde sevmek istemek lazım çokça ,anneni tebrik ediyorum.💐 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende başlamıştım. Bir an anlatınca siz kendimi hatırladım :) Gerçekten de sabır isteyen bir sanat. Evet sevmeden bir işi onun üstesinden gelemeyiz zaten. Teşekkür ediyorum tebriğiniz için,sevgiler :)

      Sil
  4. Ay tezhip dedin beni kalbimden vurdun ^^ kaç yıldır öğrenmek istiyorum ama çok çalışmak gerekiyormuş , gözüm korktu açıkçası :D ama annen çok güzel yapmış eline sağlık ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çalışma ve sabır, istek, sevgi gerektiren bir sanat. Gözün korkmasın ya başlarsan yapacağına da inanırsan başarırsın ki :)
      Teşekkürler güzel düşüncelerin için :)

      Sil

 

BİRPEMBESEVER