8 Haziran 2017 Perşembe

PERŞEMBE



Birkaç gündür çok kararsız kalıyorum. Düşüncelerimi eyleme geçirirken. Çok fazla boş vaktim olduğundan mıdır bilemiyorum nedenini. İnşallah geçer en kısa sürede.
 Bugün Seoul'de yaşayan koreli arkadaşımla mesajlaştık biraz. Mezuniyetimi tebrik etti ve iyi dileklerde bulundu benim için. Arkadaşının annesinin işlettiği cafeye gidecekmiş ve gittiğinde oranın resimlerini de benimle paylaşacağını söyledi. Bahsettiği gibi cafenin resimlerini gönderdi. Cafe küçük ve sempatik geldi bana. Korece yazılanları anlamasam da afişlere özenle çizilmiş resimleri çok beğendiğimi söyledim. 

Aslında Kore'de daha birbirinden güzel ve çeşit çeşit şirin cafeler de mevcut. Kimini izlediğim dizilerde kimini ise internette gezinirken görmüştüm. Çok popüler olan Line ve KakaoTalk gibi mesajlaşma uygulamalarında kullanılan stickerlardaki karakterlere has cafeler mevcut. Hello Kitty konseptinde bir cafe bile varmış. Daha ne olsun!😍 














4 yorum:

  1. Düşüncelerinizi bir kağıda dökün ve her yaptığınız eyleme bir tik atın. Bu şekilde kendinizi takip etmiş olursunuz. Ve dönüp yapmış olduklarıhıza baktığınızda ise motive olursunuz. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      dediğiniz şey de yapılabilir geldi bana. Öneriniz için teşekkür ederim. :)

      Sil
  2. işallah birgün gidersin koreyeee :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER