14 Temmuz 2017 Cuma

BUGÜN SON GÜNÜM



İstanbul'dan uzak başka bir ilde tatildeydim bir haftadır. Bu tatil yarın bitecek ve o kalabalığa tekrar geri döneceğim. Bir bakıma iyi geldi bu tatil bana. Hatta bugün bir ilk bile gerçekleşti hayatımda. Bu yazımı okuyorsan birazdan hepsini paylaşacağım seninle de.

Dedim ya son günüm bugün tatilde. Akşam yemeğini dışarıda doğayla iç içe yiyelim dedik. Hem şelale de vardı. Keyfini çıkarmalıydık bu güzel manzaranın. Bir piknik alanına gittik. Sessiz sakindi. Mangalımızı yapmak için ızgaramızı getirdiler. Babam ızgarayı yaparken çevrede yürüyüşü çıktık.





 Ben gökyüzü resimlerini çekmeyi çok severim. Özellikle ağaçların dalları, o yeşil rengi, gökyüzünün mavisiyle buluştu mu, izler dururum. Fotoğraf makinemi de yanımda getirmiştim. Hatıra kalması için birkaç poz çekip anı gezi defterime yapıştırmayı düşündüm. İnstax minilerin en güzel özelliği bu sanırım. Çektiğiniz fotoğrafın anında elinizde oluşu. Ben bu makineyle en güzel resimlerimi akşam dışındaki öğünlerde çekebiliyorum. Ne yazık ki birkaç pozum akşam karanlığının kurbanı oldu. Tam olarak çözebilmiş değilim bu makineyi. Gelelim bugüne. Bugün bir sürü doğa resmi çektim. İşte bu da onlardan biri.



Bugün hayatımda bir ilki yaşadım. Kaldığımız yere dönerken yol üzerinde yerli halktan iki teyzeyi gördük keçileriyle birlikte. Hayatımda hiç keçi sevmemiştim. Yol kenarında durduk ve arabadan indik. Teyzeler çook cana yakındı. Hemen bir keçi yakaladı bizim için. İlk başta ürksem de biraz sevmeye alıştım keçileri. Sonra annemle birlikte  teyzelerle sohbet ettik biraz.  Teyzenin biri de kızım çekin çekin resimlerini dedi. Biz de çekmez miyiz,hemen çektik :') Heidi'nin keçileri geldi aklıma şimdi.
Ben yarın İstanbul yolcusuyum,bugünüm böyleydi.

Hoşçakalınn!!




18 yorum:

  1. Dogayla ic ice olmak gercekten cok guzel degil mi yaa! Fotofraf da cok guzel canim, bir de o keci ne sevimliii. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok güzel ve huzur verici Nerminciğim :) Ya hayatımda ilk kez keçi sevdim çok sevimlilerdi yaa ^-^

      Sil
  2. Aaaa! benim de vardı aynısından. Adı da Akkız'dı. Şirin şirin ikiz yavruları da olmuştu. Çocukluğuma döndüm keçiyi görünce.
    İyi tatiller. :)

    YanıtlaSil
  3. Böyle kaçamaklar çok güzel oluyor.Bazen bende köye gidince bahçelerde değişik hayvanlara(sevimli olanlara tabi :)) keçiyi sevdiğin gibi sevemiyoruz tabi pırr diye önümüzden geçiveriyor sadece :))rastlayınca görmek bile insanı mutlu ediyor.:) keçi de pek sevimliymiş yaa 😍
    Bu satırları yazarken bizim apartmanın haylaz kedileri(bir ana iki yavru ) şu an ayakkabılığımızı talan ediyorlar.Demin ödümü kopardılar resmen,evde tek olunca tabi kapıdan patküt ses gelince korkuttular haylazlar beni 😏 😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle şehir hayatı yaşadığımız için çok ender gördüğümüz hayvanlar oluyor,örneğin keçi gibi :) İyi bir rastlantı oldu ve sevme fırsatım oldu o şirin teyzeler sayesinde ^-^
      Kedilerr.. Onlar da bitanedir ya.. Burda sevmeye kalkışıyorum hemen kaçıyorlar hiç cana yakın değiller. :'( Nerde İstanbul'un cana yakın kedileri diye söylendimm :')

      Sil
  4. Resimler cok güzel. Keci hakikaten heididen firlamis gibi :) piknik dedinmi akan sular duruyo yaa. Afirt olsum 💕😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederimm *-* Piknik, mangal da oldu mu bambaşka oluyor valla :)

      Sil
  5. ayyyy yazı da fotolar da nefis. iyi yolculuklaar :)

    YanıtlaSil
  6. Yaaa fotoğraflar çok güzel keçi de çok tatlı :) İyi yolculuklar o zaman ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ayselciğim :) Evet ya çok minnoşlardı ^-^

      Sil
  7. Özenmedim değil :) Son gün hem huzurlu hem de pek keyifli geçmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım en kısa zamanda böyle bir kaçamak yaparsın sen de ;)
      Son gün anısına güzel bir gün oldu gerçekten de ^-^

      Sil
  8. Bende bu sene gidemesem de seneye inş :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah gidersin seneye ya iyi geliyor şehirden uzaklaşmak,sakinlik,sessizlik. Geçen yıl da ben gidememiştim :')

      Sil
  9. doğayla iç içe olmak ne güzel özendim valla :) Bana da beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgelmişsin bloguma :) Doğayla olmak hep güzel valla ^-^ Keşke hep olabilsek :) Size de uğrayacağım en kısa zamanda,teşekkürler ^-^

      Sil

 

BİRPEMBESEVER