5 Temmuz 2017 Çarşamba

İLK İŞ BAŞVURUMU YAPTIM



Bugünkü planda 2 yere iş başvurusu yapmak vardı ama 1 yere yaptım sadece. Başvuruları düşündükçe gece uyku bile tutmamıştı beni. Kafamda cümleler,düşünceler dolaşıp durdular. Sabah mutlulukla uyandım hatta öyle komik ve saçma bir rüya gördüm ki ona bile uyanınca kendim güldüm. Her şey böyle yolunda gidince biri kalkar gününüzü mahveder ya, işte öyle birisi mahvetti bendeki o enerjiyi,mutluluğu. İş başvurularıma giderken içimde hiçbir istek,merak,heyecan kalmadı. 

Bindiğim otobüsten indim ve geri dönmek için evin yolunu tuttum. İneceğim durakta da bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi vardı. Aslında aklımda hiç oraya başvurmak yokken cesaretimi topladım ve girdim içeri. Şansımı denemek istedim. Kısacası ilk iş görüşmem bana göre çok güzeldi. Evime olan yakınlığı ve okuduğum bölüme ek olarak almış olduğum pedagojik formasyonum aramızda geçen konuşmaya göre artı puan almışım gibi hissettim diğer başvuranlara nazaran. Kurum sahibi kartını verdi görüşme sonunda ve sizi iki hafta kurumumuzda gözlemlemeyi isteriz dedi. Ama daha net bir şey belli değil. Yeni eğitim-öğretim yılında yani Eylül'de kesinleşecek bir ikinci görüşmenin olup olmayacağı. Bekleyip göreceğiz artık.. 


15 yorum:

  1. Hadi hayırlısı. Mutlu olacağın bir yer nasip olur inşallah. Olumsuz insanları takma onlardan her yerde var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için, inşallah güzel olur bundan sonrası :)

      Sil
  2. Sizin adınıza sevindim. İş görüşmelerinde heyecan ne kadar kontrol altına alınabilirse o kadar rahat oluyor insan. Umarım isteğiniz gerçekleşir. Başarılar dilerim. :)

    YanıtlaSil
  3. çok sevindim vallahi çok mutlu oldum hadi hayırlısııııı :) bir de demişsin ya motivasyon kıran olduuuu sen hiç kimseyi dinleme umursamaaa valla bak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveet Derinn, ben de sevindim çok. Daha bitmedi ama başvurular,birkaç yere daha başvuracağım. :)

      Sil
  4. çok sevindim senin adına hadi hayırlısı:)

    YanıtlaSil
  5. İnşallah çok mutlu olacağın seveceğin bir işin olur senin adına çok sevindim :))

    YanıtlaSil
  6. Hayırlısı olsun şimdiden :) Ben de bu haftalarda çok fazla staj görüşmesi yaptığım için o heyecan nedir en iyi ben bilirim galiba :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler! Stajlar da zordur yaa,üniversite zamanlarımı anımsadım :)

      Sil
  7. Hayatımızın her alanında var bir motivasyon düşürücü. Uzak kalamıyorsak biz de umursamayız. Hadi Hayırlı olsun bakalım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba! Ne güzel yazmışsınız. Çok sevdiklerimizden geliyorsa eğer bu gibi durumlar umursamamak değil de çok kırılıyorum ve üzülüyorum ben. Teşekkür ederim yorumunuz için,sevgiler :)

      Sil

 

BİRPEMBESEVER