4 Temmuz 2017 Salı

MERHABA



Bugün günlerden 4 Temmuz Salı. Sıcak havalar kavururken bizi İstanbul'a dün gece yağmur ve serin hava düştü. Bugün biraz daha serin ve rahat hissediyorum. Birkaç gündür aşırı nemden dolayı çok bunalmış hissediyordum.

 Dün akşamüstü bir alışveriş merkezine gittim. Ayakkabı arayışı içerisindeydim bir süredir. Aradığımı bulamadım ama. Bende genelde şöyle oluyor. Sizde de oluyor mu bu? Bir şey almak istiyorsam alışverişe çıktığımda bulamıyorum ve hiç ummadığım bir zamanda onu aramazken karşıma aradığım şey çıkar genelde. Ayakkabı isteğimi erteledim böylelikle.

Bugün biraz odamızı toparladık. Aslında yeniden düzen verdik bazı eşyalarımıza diyebilirim. Mektup arkadaşlarımızdan gelen kırtasiye eşyalarının fazlasıyla mevcut olduğunu gördük. Yakın zamanda bir çekiliş yapma düşüncesi var aklımda,bakalım kısmetse olacak :)

Bol keyifli günler!






6 yorum:

  1. kırtasiye çekilişi mi :D alırız bir dal :P uzun süredir bizde ayakkabı almak istiyorum aslında model de belli ama alacak vakit yok :) hafta içi ve cumartesi çalışıyoruz, pazarın nasıl geçtiğini anlamıyoruz bilee :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışma hayatı da zor.. O tufana yakın zamanda ben de katılacağım inşallah,bakalım nasıl olacak :') Kolaylıklar diliyorum size kız kardeşler,sevgiler!

      Sil
  2. ay alırsın ya ayakkabı o zaman unut almıcam de o zaman karşına çıkar işte. o resim de ne tatlı yaa öyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle yapacağım Deep artık, yoksa bu gidişle bulamayacağım ayakkabı :')

      Sil
  3. Aynen öyle oluyor lakin ummadığım anda çıktığı zaman birde para çıkışmadığı da oluyor o zaman işte çok fena oluyor.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya o en içinden çıkılmaz bir durum oluyor. Bu sefer kalır mı kalmaz mı acaba diye de düşünüyorsun -.-

      Sil

 

BİRPEMBESEVER