19 Temmuz 2017 Çarşamba

POSTCROSSING | KARTPOSTAL GELDİ !



Merhaba merhabaa! Kartpostal serüvenim, bir yenisi daha Güney Kore'den gelenlerle büyümüş oldu. Aslında bu ilk kartpostalım değil oradan. Çünkü öncesinde mektup arkadaşlarım olmuştu Kore'den. Sadece mektuplaşmakla kalmayıp,kartpostal ekleyen de vardı mektubuna. Böyle ufak sürprizler iyi oluyor :)

Bu sefer 1 değil tam olarak 3 kartpostal geldi. Üstelik ülkesinin bozuk paralarına da göndermiş. Bozuk para koleksiyonu yapmıyorum tabi ki 😇 . Bir defaya mahsus o ve ben kendi ülkemizin bozuk paralarını göndermiş olduk. Gönderen arkadaşımın ismi Dong-Eun. Kore'den kucak dolusu sevgiler göndermiş bizlere! Türkiye'den bahsetmiş kartpostalında. Çok seviyormuş ülkemizi. Kore ile olan dostluğumuzu yazmış. Kardeş ülke demiş bizim için. Ara ara korece de yazmış ama korece bilmediğim için onlar hakkında pek bir şey diyemeyeceğim. 



Kebap,dondurma ve lokumu çok seviyormuş. Bildiğim kadarıyla bize has şeyler orada da satılıyor ki kartpostal gönderen arkadaşım denemiş. Çok lezzetli olduklarını da eklemiş. Birgün Türkiye'ye gelmek istediğini de belirtmiş. Şu ana kadar tanıştığım her Koreli gelmek istiyor ülkemize. Ama henüz hiçbir arkadaşım gelmiş de değil. Ama diyeceğim şu ki; kartpostal göndermek ve sonrasında sana ulaşması ha-ri-ka!

25 yorum:

  1. Ne kadar güzellerr♡♡ Arkadaşına teşekkürler o zaman bizden de ona sevgiler:))

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar şirin onlar öyle 😍 burada kartpostal bulmak mesele :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveet! Aslında iki katlı bir kartpostalcı kesfettim 2 yıl önce Sirkeci'de. Ama böyle şirin kartpostallar malesef ki yok :') İstanbul'da yaşıyorsan yeri öneririm sana da :)

      Sil
    2. Üzüldümm.. Çünkü tek şubeleri var o da burada. Malesef kartpostal bulmak kırtsiyeler dışında pek mümkün olmuyor.

      Sil
  3. Ben de çok seviyorum böyle iletişimleri, gerçi benim sadece bir tane oldu :D Onunla da birbirimize kargo yollamıştık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya çok sevindim senin adına :) Kargo göndermek de iyi oluyor bir nevi hediyeleşiyorsunuz ^-^

      Sil
  4. Bu kartpostal yazılarını çok severek ve imrenerek takip ediyorum :)) Postcrossinge nasıl başlanır temalı bir yazı gelse tadından yenmez sanki :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiimm,severek okuyorsan ne mutlu bana ^-^ Çok iyi bir öneride bulunmuşsunn. En yakın zamanda yazabilmek dileğiyle öyleyse ;)

      Sil
  5. Gerçekten bunlarla uğrasıyor olman çok güzel canm ben senin kadar uğrasamayabilirdim :) Ama yine cok tatlı seyler gelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum ablacığım ^-^ Artık hobilerimden biri bunlar oldu :)

      Sil
  6. Çocukken nasıl severdimm ki hala bayılırımm, çok güzeller <3 :)

    YanıtlaSil
  7. ayyy koreli haaa ne güzeel bizden sayılıır :)

    YanıtlaSil
  8. Bende kartpostal olarak değilde sanal arkadaş olabileceğim birilerini arıyorum japonca veya ingilizce öğrenebileceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi bir düşünce Elifciğim :) Japonca, grammer olarak bakınca ingilizceye göre daha kolay ve basit geliyor. Öğrenme girişiminde bulunmuştum oradan biliyorum ^-^

      Sil
  9. Nasıl şirin onlar öyle ☺️☺️☺️💕

    YanıtlaSil
  10. Çok şirin bir blog çok begendim bende Sayfama beklerim https://yemeksagliktir.blogspot.com kadına dair sağlık ve güzellik ne ararsanız bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba!
      Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa zamanda size de uğramak dileğiyle,sevgiler.

      Sil
  11. ya çok tatlsın kim bilir senden kartpostal alanlar ne şanslıdır(beni de şanslı yapar mısın) ben de yeni kaydoldum bunu görüp hatta gönderdim bile :)
    cevabını bekliyor olacağım

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER