12 Temmuz 2017 Çarşamba

ÜLKE ÜLKE PULLAR #5 GÜNEY KORE




Güneşli bir günden merhabalar! Tatilimin bitmesine sayılı günler kalsa da keyfini çıkartmaya çalışıyorum şu günlerde. Küçük ve mütevazi bir pul koleksiyonum var. Annem lisedeyken onun da varmış pul koleksiyonu. Küçükken kız kardeşimle annemin pul defterini gizlice açar bakardık. Gizlice diyorum çünkü annem zarar gelmesini istemezdi pul defterindeki pullara. Bazen de annemle birlikte açıp bakardık. Çok ilginç gelirdi bize o pullar. Farklı ülkelerden gelmesi gibi. 

Pul koleksiyonumdaki ülkelerden biri de Güney Kore. Geçen yıl bir koreliyle tanışıp mektuplaşmamla birlikte daha da arttı bu ülkeden gelen pullarım. Gerçi şu an oradan mektuplaşmayı sürdürdüğüm sadece bir kişi kaldı. Başka bir arkadaşım daha vardı ama onunla irtibatımız bir şekilde kesildi. Velhasıl, şu ana kadar mektuplaştığım koreli arkadaşlarımdan gelen pullar bu şekildeydi. 

Şimdiden huzurlu akşamlar!







9 yorum:

  1. Ya ne kadar da guzel pullarin var. Bunlari biriktirmesi ne kadar zevklidir di mii!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nermin :) Evett pulların oldu mu açıp açıp bakıyorsun bazen güzel oluyor ^-^

      Sil
  2. Hepsi de çok güzel görünüyor, bayıldım :)) Böyle gördükçe insanın mektuplaşası geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her bir pul farklı bir hikaye anlatıyor gibi :) Mektuplaşmak çok çok güzel bir şey kii ^-^

      Sil
  3. Teşekkür ederim İlkay! ^-^ Benim pullarım da büyük bir koleksiyon değil aslında.. Mektuplaştığım kişilerden elde ettiklerim :) Dilerim birgün senin de istediğin gibi bir pul koleksiyonun olur. Sevgiler :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER