16 Eylül 2017 Cumartesi

BÜYÜK GÜN




Bugün ilk kez araba kullanacağım. Sürücü kursuna yazılmıştım. Bu hafta dersler başlamıştı ve dün bir gidip bakayım dedim. Motor dersinin sonlarına denk geldim. Motor ne karmakarışık bir şey. Çalışıp üstesinden geleceğim artık bir şekilde. Saatler sonra direksiyon dersi için sürüş alanında olmuş olacağım. Süreceğim arabayı da kursa gittiğimde göstermişlerdi. Çok farklı bir heyecan yaşıyorum. Sanki bisiklete binmeyi öğrenecek çocuklar olur ya hani ona benzer bir şey. Heyecanla birlikte az biraz korku da var tabii. Üstesinden gelirim inşallah ilk araba sürme deneyimimin.

18 yorum:

  1. Ayaklarınız bağımsızlığını ilan edince usta oldunuz demektir, ama debriyaj fren dönemi de sona eriyor çünkü artık arabaların çoğu otomatik vites. Şöförlüğün tadı manuelde çıkar, azıcık dikkat yeter. Kazasız belasız inşaallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm. Çok güzel bir tecrübe oldu bugünkü ders bana. Araba sürmek çook keyifliymiş. Hocam da baya cesaretlendirdi beni. Sonuç olarak keyifli idi . :)

      Sil
  2. Başarılar diliyorum öncelikle😊 Ben aktif araç kullanan biri olarak söylemeliyim motor falan önemli değil tamirci olmayacağız sonuçta önemli olan kurallara uymak ve direksiyon hakimiyeti kolaylıklar ve başarılar dilerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gamze. :) Direksiyon hakimiyetimin bugün çok iyi olduğunu söyledi hocam. Hatta ilk dersten trafiğe bile çıktım. Yavaş yavaş usulüne göre iyi şoför olacağım inşallah bakalım.^-^

      Sil
  3. Vaayyy vayy hadi insallah cok güzel gecer Tugcecimm sakinlik önemli 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baya heyecanlıydım başlarda ama neyse ki alışınca sakinleştim hehehe. :)

      Sil
  4. Çok sevindim senin adına, umarım çok güzel geçer ♥ Kolay gelsin :))

    YanıtlaSil
  5. ALLAH kolaylık versin, inşallah her şey gönlünce olur. :)

    YanıtlaSil
  6. 4 senedir ehliyetim süs gibi duruyor cüzdanımda:( Biraz zorlanınca cesaretim gitti, bıraktım ben de. Bu sıralar yeniden direksiyona oturup denesem mi diyordum:) İnşallah kazasız belasız devam edersin kullanmaya, kolay gelsin!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.:) İstanbul gibi bir şehirde araba kullanmak gerçekten zor. Bu yüzden ehliyeti alırsam bırakmamayı düşünüyorum. Sizin de gönlünüzce olması dileğimle! :)

      Sil
  7. İlk defa araba sürerken insan gerçekten çok heyecan yapıyor. Ben ilk sürdüğümde elim ayağım titriyordu. Direksiyonu bile tutamamıştım heyecandan. :D İnşallah kazasız belasız geçersin, kolay gelsin canım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok heyecan yapmışım, hocamın dediğine göre. :) Nasıl sürdüm nereleri geçtim hiiç hatırlamıyorum. :') Teşekkürler Nerminciğim! :)

      Sil
  8. Başarılar abla inşallah başaracaksın güveniyoruz sana :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER