19 Eylül 2017 Salı

KISA BİR EĞİTİM






Bugün çalışacağım kuruma vereceğim eğitim sistemiyle ilgili görüşmeye gittim. Bir nevi kısa bir eğitimden geçtim diyebilirim.  Çalışacağım yer iki dil temelli eğitim veren bir anaokulu. Çocukların türkçelerini geliştirip kendilerini daha iyi ifade etmelerinin yanı sıra ingilizce dersleri de alacaklar. Bu yüzden sabahları çocuklarımı ''Good morning, how are you?'' ile karşılayıp, eve uğurlarken de ''Good bye , see you!'' ile gönderecekmişim. :) Tabii daha birçok keyifli etkinlikler de artısı olacak bunlarla birlikte. İnşallah burada paylaşma fırsatım da olur ilerleyen zamanlarda. Yarın tekrar kuruma gideceğim. Öğrencilerin ve benim alışma sürecimde bir günün nasıl gideceğine bakacağım,değerlendireceğim. Bu aralar hava da o kadar sıcak ki. Sanırım sonbahar  mevsimini yaşamadan kış mevsimine geçiş yapacağız. 

18 yorum:

  1. Hayırlı olsun yeni eğitim yılın canım. Dilerim her şey gönlünce olsun. Havalar serinleyecekmiş bu arada. Sevgiler Tuğçe :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum Ece Ablacığım. Sağanak yağışlar kapıdaymış. Nihayet sonbahar da geliyor. :)

      Sil
  2. Seni bu kadar sevmemin nedeni bu herhalde, meslektaş oluşumuz ♥ Etkinliklerini ve paylaşımlarını heyecanla bekliyorum, mezun olmadan önce harika bir canlı kaynaksın benim için ♥ Her şey gönlünce olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Elifciğim bu güzel yorumun beni çook sevindirdi. ^-^ Meslektaş olmamız da ne hoş değil mi.. Birbirimize tavsiye edeceğimiz öneriler de olur ileride inşallah. :)

      Sil
  3. Hayırlı olsun çiçeği burnunda öğretmen hanım :)

    YanıtlaSil
  4. Anlattığınıza göre keyifli görünüyor . Başarılar dilerim . :)

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum Sevilaycığım,paylaşacağım zaman buldukça. :)

      Sil
  6. Hayırlı olsun canım.Ne güzel bir mesleğin var.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Beautiful post, Dear ❤️
    I'd be happy friendship blogs ♥️ Subscribe to your Blogger
    Julia Shkvo

    YanıtlaSil
  8. ay hadi cici gözüküyor bu ingilizce şeysii :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER