21 Ekim 2017 Cumartesi

İNECEK VAR





Son günlerde birçok kötü haber, aksilik ve ufak tefek kazalar başımdan gitmez oldu. Tüm bunlara rağmen dik durmaya çalışsam da  biraz moral olarak üzgünüm. Bunlar yetmezmiş gibi dün akşam bileğimin arkasında derin bir kesik meydana geldi. Nasıl becerdiğim konusuna hiç girmeyelim. Buralara da uğrayamadım bu süreçte. 

Yine de hayattayım,yaşıyorum nefes alıyorum. Çevremden gelen kötü haberlere ve yaşadığım bazı ufak tefek aksiliklere rağmen en şükür sebebi hayatta olmak. Biliyorum iyi olan şey de kötü olan şey de hepsi Allah'tan. Biz bir imtihanın içerisindeyiz ve mühim olan bunu başarabilmek alnımızın akıyla üstesinden gelebilmek. İmkanım olsa da geçen haftamdan silebilsem perşembe ve cuma gününü ama olmuyor. Olan oluyor giden gidiyor hayat bir şekilde devam ediyor nefes alanlara.




12 yorum:

  1. Allah daha beterinden korusun insallah ��

    YanıtlaSil
  2. Ay, kendi kötü kaderimin bir kopyasını okudum az önce, çok çok geçmişler olsun kuzum ♥ Kendine dikkat et, iki gün önce de musibet ayına girmişiz galiba, en çok biz dikkat edelim bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum Elifciğim.. Kötü günler geçti bitti çok şükür. Sen de kendine çok dikkat et.♥ Evet musibet ayına girdiğimiz doğru bence de. :)

      Sil
  3. Beterin beteri var gerçekten.. :( Hep mutlu ollll ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum güzel dileğin için,hepimizin hep mutlu olalım inşallah! :) ♥

      Sil
  4. geçmiş olsun. bana da sen zamanlarda keyifsiz gibi gelmiştin. demek ki nedenleri varmış. hadi hepsi bitsin gitsiiin :)

    YanıtlaSil
  5. Rabbim işlerinizi rast getirsin, en kısa zamanda hayırlı kapılar açsın.

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER