5 Kasım 2017 Pazar

ASSALAMUALAIKUM BEIJING




Assalamualaikum Beijing.

Asma Nadia'nın yazmış olduğu romanın filme uyarlanmış versiyonu. Esma yaklaşan düğün merasiminin telaşı içerisindeyken, birlikte olduğu kişinin onu aldattığını öğrenir ve düğünün iptal olmasını isteyerek beraber olduğu kişi ile yollarını ayırır. Esma'nın bu kararıyla hayatının bundan sonrası ona yeni kapılar aralayacaktır. 

Bir gün Çin'de yaşayan arkadaşından sürpriz bir iş teklifi alır ve Pekin'e gider. Pekin'e gelir ve işi dolayısıyla bir güzel gezer bu şehri. Bu sırada tur rehberi olan Zhong Wen adında Çinli çocukla karşılaşır. Bu çocuğu günler geçse de aklından çıkartamaz. Zhong Wen için de öyledir. Yolları tekrar ve tekrar kesişir filmde. Esma için imkansız diyebileceğimiz bir aşk başlar aralarında.



Hiç tereddüt etmeden izlemeniz gereken bir film. Esma'nın mutsuzluğunda, en kötü anlarında Allah'a olan inancını ve teslimiyetinin ne kadar da güzel olduğunu, bir o kadar da zorluklar karşısında yılmadan ayakta kalmaya çalışmasını gördüm bu filmde. 



12 yorum:

  1. Sen bunu yeni mi izliyorsuuunn 😏
    Çok güzeldi❤️️

    YanıtlaSil
  2. Hi, :)
    i'm a new follower, can you follow mine?
    https://amoriemeraviglie.blogspot.it/

    YanıtlaSil
  3. Bilgisayarıma kaydettim çok merak ettim bu filmi :D Vizelerim bitsin izleyeceğim :)

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten çok beğenerek izlemiştim ben bunu Tuğçeciğim, çok tatlı bir hikaye ♥

    YanıtlaSil
  5. Bu filmi tek beğenmeyen sanırım benim , 6 7 birlikte izlemiştik ama sevemedi kimse , aşkları çok cıvık geldi onlara bana da çok sürüncemede gibi geldi .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa. :') Benim de en çok Esma'nın dik duruşu, hayata pes etmeyişi hoşuma gitti. Aşkları biraz sıradandı kabul ediyorum. :)

      Sil
  6. ay izledim yeni ben de sevdiiim :) bak şunları da izleyebilirsiin:

    air mata surga
    ayet ayet cinta
    ombak rindu
    :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER