3 Aralık 2017 Pazar

CHICAGO TYPEWRITER








1930'lu yıllarda Japon istilası altında olan Güney Kore'de hayat süren üç karakteri ele alan çok mu çok güzel bir dizimiz olur kendileri. Bu kişiler reenkarnasyon sonucu 2017 yılında farklı kimliklerle yaşarlar. Yani dizi 2017 yılında geçiyor ve ara sıra geçmişten flashback'lere de yer veriliyor. 

Kitapları çok satan, eşsiz kalemiyle tanınan ve bir yazarı canlandıran Yoo Ah In, kitabının tanıtımını yapmak için bir gün Chicago'ya gider. İşte her şey bundan sonra başlar. İmza gününün gerçekleşeceği cafede, köşede duran eski bir daktilo dikkatini çeker ve ona yönelir. Cafe sahibi de daktiloyu yazarımıza hediye eder ve Kore'ye gönderir. 

Getir götür işleriyle meşgul olan başroldeki kadın, bu daktiloyu yazarımıza teslim edecektir. Aynı zamanda bu kadın, yazarımızın büyük bir fanıdır. Bu ikisinin karşılaşmasıyla esrarengiz olaylar başlar. Yazar rolündeki Yoo Ah In, ufak çaplı sorunlar yaşar ve yeni şeyler üretemez. Haliyle yazamayacak duruma gelir. Şirketi bu durumu fark eder. Bundan dolayı Yoo Ah In için hayalet yazar tutmak isterler. 

Farklı bir dizi. Senaristin bol bol kitap okuduğunu ve beğendiği alıntılarına da Yazar rolündeki karakterimizle bize sunduğunu görüyoruz. İlk bölümü ile sizi tesiri altında bırakacak. 

7 yorum:

  1. Bu dizi yayınlanırken ben başka diziye başlamıştım o yüzden kaldı kenarda ,bi ara buna da bakayım.Yoo Ah In oyunculuğunu sevdiğim bir oyuncudur kendisi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya oyunculuğu gerçekten çok iyi. Bir de dizinin senaryosu da mükemmel.😊

      Sil
  2. Yoo Ah İn i ilk olarak S.Scandal (adiniyazmaya uğraşmayacağim bile) dizisiyle tanimiştim. Çok iyi bir oyuncu. Şimdi düşündüm de, dizide Micky de vardı,Soon Jong Ki de vardı. Şimdi tekrar izleyelim geldi. Bu dizi de ilgi çekici. Ama kitap okuyodum ben beş dakika önce. 😁 Telefonu yavaşça yere bırakıp, kitaba devam ediyorum. Listeme ekleyeyim bu diziyi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önceki dizileri çağrıştırıyor bazen oyuncular.☺️
      Farklı bir dizi.. Dilerim sen de beğenirsin.😊

      Sil
  3. hımm bi de bu dizi mi var şimdii :) napcaz bu dizilerle nasıl başa çıkcaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onun ben de bulamadım daha Deep.☺️ Bulunca sana da diyeceğim.🙈

      Sil

 

BİRPEMBESEVER