21 Ocak 2018 Pazar

FAYDADAN ÇOK ZARAR




Sildin mi tam sileceksin bazı insanları hayatından. Çünkü sana yarardan çok zarar veriyordur bu insanlar. Arkandan gizlice usul usul kuyunu kazdıklarını görürsün. Ama sen susarsın belli etmezsin onlara. Aynı onların senin yüzüne gülüp arkandan fısır fısır konuştukları gibi. 

Hiç kimsenin bir anı bir anına uymuyor. Herkes duygu değişimi yaşıyor hayatında. İnsanlar birbirlerini anlamak yerine neden ötekileştirir ki diğerini? Zaten hayatın kendisi böyle değil mi? Bir günün çok güzel geçer her şey yolunda olur ama bir gününde de en kötülerine şahit olur yaşarsın. Hayatın karşına ne çıkaracağını bilemezsin. Bunu sadece ömrün varsa bir sonraki günü yaşayarak anlarsın. 

Bazen de mış gibi yapmayı çok iyi becerenler oluyor. İşte bunlar duygu değişimi yaşamayanlar oluyor. Sanırsın ki hayat hep güllük gülistanlik. Pembe dizide başrol oyuncuyu canlandırmakta iyidirler.  

Basit insanların kendileri gibi basit konuşmaları. 
Gülüp geçmek en iyi cevap sanırım. 
Hayatından uzak tutmak da senin elinde hayatına alıp yaşamını zehir etmek de senin elinde.


9 yorum:

  1. Kesinlikle öyle az öz insan her zaman iyidir :)

    YanıtlaSil
  2. Hayat felsefem bir insan seni üzüyor , hayatında faydadan çok zarar veriyorsa , keyfini kaçırıyorsa o insandan uzaklaş . Hiç yüz verme . Bana göre değilsin . Bitti gitti . Herkesle mükemmel anlaşmak , herkesle arkadaş olmak zorunda değiliz . Böyle insanlara sinir oluyorum . Uzak durmaya başladığımdan beri kafam çok rahat . 😂😂 Güzel insanlarla olabilmek dileğiyle , sevgiler . 😊💕

    YanıtlaSil
  3. Cok hata yapiyoruz aslinda, bizi uzenleri hayatimizda tutmakla. Kesinlikle mumkun oldugunca uzaklastirmali, basaramiyorsak da yokmus gibi davranip gulup gecmeliyiz.

    YanıtlaSil
  4. aynen öyle :)) bırak herkesi sen kendine yete bilmeye bak :)

    YanıtlaSil
  5. Tuğçe, pembe dünyanın prensesi hassas ve düşünceli kızım. Bu tip insanlar hep vardılar ve maalesef olmaya devam edecekler. İyi niyetlerimizi uyutup, zarar görmemek için arayı soğutacağız. Zira büyük ihtimalle yine de biz üzüleceğiz. Ben artık, acı çeke çeke kesin tavrımı koymayı öğrendim ancak bu yaşımda. Bu tip haksız davranışlara uğradığınız ve samimi olmayanları fark edip mecburen görüştüklerinizin zararlarından Allah muhafaza etsin hepinizi. Sevgilerimle kızım :)

    YanıtlaSil
  6. Maalesef her zaman uzak tutamıyorsun yada hayatımdan çık git görmeyeyim seni diyemediğin anlar da oluyor örneğin iş arkadaşların, her gün görmek zorunda kaldıkların... Sende bir süre sonra onlar gibi rol yapıyorsun

    YanıtlaSil
  7. Bende komple silenlerdenim. Böylede cok mutluyum. Cünkü silmemek icin sabrederim baktim olmuyor hayatimdan cikaririm ki onu unutayim :)

    YanıtlaSil
  8. aman aman ya insanlar haklısın uzak durmak lazım.

    YanıtlaSil
  9. Bence hayatımız da ne kadar az ve güvenilir insan varsa o kadar arkamızdan konuşulma oranımız düşüyor ve üzülmüyoruz.

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER