25 Şubat 2018 Pazar

MISTY





16 bölümlük kore dizisi.
 Ji Jin He'nin dizisi olduğunu görünce izlemeye karar verdim. Bu diziden önce     I Have a Lover'da başrol oyuncusuydu. Misty dizisindeki kadın ve erkek başroller oldukça tanınmış, iyi oyuncular.

Başrol kadın dizide Go Hye Ra'nı canlandırır. Televizyon kanalında çalışan ve 21.00 haberlerini sunan bir spikerdir. Aynı zamanda da kariyerinde ilerlemeyi sürdürmek ister. 

Diğer başrol adam da bu spiker kadının kocasıdır. Eskiden ünlü bir savcı olan adam şimdilerde normal bir avukattır. Bu iki başrolün evlilikleri biraz farklıdır. Kadın, adamla tek şartla evlenir.Bu şart da kariyerinde kocasının adını, zenginliğini kullanarak ilerlemektir. Ama avukatımız karısını böyle olmasına rağmen sever ve onunla gençlik zamanlarında evlenmeyi göze alır.

Go Hye Ran dizide çok güçlü, özgüvenli, kendi ayakları üzerinde duran bir kadın karakter olarak karşımıza çıkmış. 

 Go Hye Ran, sunacağı haber için bir röportaj yapacaktır. Bu röportajı yapacağı kişi de geçmişinde tanıdığı bir adam olur. İsmi Kevin Lee'dir. Bu ikisinin yolları kesişir ve maziyi hatırlar.  Aradan zaman geçer ve Kevin Lee bir kazada ölür. Olaydan sorumlu dedektif kazanın cinayet olduğunu savunur ve bununla ilgili deliller toplar. Baş şüpheli de spiker kadın olur. Gizem, dram ve biraz da hukuk barındıran iyi bir dizi.

4 yorum:

  1. Hiç Kore dizisi izlemedim. Acaba bununla başlasam mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok harika bir dizi. Ama daha eski kore dizilerinden başlamanı öneriyorum. Mesela Kore gençlik dizileri güzeldir. :)

      Sil
  2. maşallah sana vallaaa önünde hiçbişi durmuyoooo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay evett hehehe ^-^

      Ne yapayım ama Deep, bu aralar çok iyi diziler çıkıyoor. :')

      Sil

 

BİRPEMBESEVER