21 Şubat 2018 Çarşamba

PHANTOM DETECTIVE




Özel Dedektif. 
Kore yapımı mükemmel bir film.

Başrolde Hong Gil Dong adındaki adam özel bir dedektiftir. Çözdüğü tüm olaylar neredeyse başarıyla sonuçlanıyordur. Bu dedektife bir gün yeni bir görev verilir. Bu görevdeki amacı yaşlı bir amcada saklı olan muhasebe bilgilerini ele geçirip onu öldürmektir.

Bu dedektifimiz bu adamın peşine düşüyor. Bu yaşlı adamın da iki kız torunu vardır. Onlarla birlikte yaşar. Tabi ki bir yandan da başka kötü adamlar o gizli belgeleri ele geçirmek için yaşlı amcanın peşine düşerler. Yani dedektifimiz hem yaşlı amcayla hem kötü adamlarla hem de bu iki küçük torunla uğraşacaktır.

Dedektif ve bu iki küçük kızın etrafında geçecek olaylar. Filmde bu üçlünün bir arada olduğu replikler fazlasıyla komik. Özellikle de en küçük olan kızın dedektifle olan replikleri. Film sonuna kadar da dedektifin yol arkadaşı oluyor bu torunlar. Macera dolu komik bir film.

 Filmde en çok hoşuma giden şey, bazı sahnelerde sanki çizgi roman okuyormuşum hissi vermesi oldu. Görsel anlamda film çok çok kaliteliydi. Deddektifi de birazcık Sherlock Holmes'a benzettim. Yani karakteristik özellikleri birazcık yakın geldi. Dedektifin kendi iç sesiyle konuşmalarına da yer veriliyor.

Çarşamba akşamı izleyebileceğin güzel bir film önerdim sana. 😊

12 yorum:

  1. Güzel bir öneri canım. Çocuklardan zaman bulursam izlerim :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok beğendiğim bir film oldu, benden de sevgiler size! ^-^

      Sil
  2. Tuğçe bu yayımların sayesinde yakında kore manyağı olacağım :) Sırf senin için ilk fırsatta kore filmi izlemeye karar verdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa gerçekten mii! *-* Bir tane izle bak sonra peşi sıra diğerlerini de izlemek isteyeceksin. ^-^

      Sil
  3. heeey sen kapalı havalardan herhaldeeee, film ve dizilerde çok iyisin son zamanlardaaaa maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neyden dolayı pek bilemiyorum ama evet doğruu, bu aralar dizi,film,kitap üçlüsüne sarılıyorum . :)

      Sil

 

BİRPEMBESEVER