29 Mart 2018 Perşembe

FUN WITH DICK AND JANE





Dick ve Jane işbaşında. 
Jim Carrey'in güldüren filmlerinden biri. Carrey, Dick adında bir adamı canlandırır. 

Dick, kariyerinde başarılı ve aynı zamanda da herkesçe sevilen bir karakterdir. Ailesi ile zengin ve lüks bir hayat sürer. Çalıştığı şirketten terfi haberini yeni almışken şirketin sahibi dolandırıcılıkla suçlanır ve şirket çalışanlarının istifaları verilir. Dick, yaşadığı bu durum yüzünden kısa süreli bir bunalıma girer. Çünkü bu zamana kadar hep lüks yaşamıştır. Ve sosyetik komşulara, arkadaşlara sahiptir.

İçinde bulunduğu bu durum, Dick ve ailesinin yaşadıkları lüks hayattan vazgeçmelerine neden olur. Evlerindeki eşyaları da satmak zorunda kalırlar. Dick ve karısı Jane, bu olayların bir haksızlık olduğunu düşünürler. Karı koca birlikte peşi sıra hırsızlık yaparlar. Bu hırsızlıklar, çok komik bir şekilde gerçekleşiyor. Son olarak Dick, patronundan intikam almak ister ve karısıyla bir plan yapıp gerçekleştirmeye koyulur.

4 yorum:

  1. Çok yeni izlemiştim, çokta keyif almıştım. Ben film yorumlamak konusunda bu kadar başarılı olamam herhalde. Öyle güzel bir blog ki.. Takibe aldım derhal... Ellerinize sağlık hocam

    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Melissa!
      Filmi beğenmene sevindim . Carrey ve filmleri insanı hep güldürüyor. 😊 Güzel yorumuna da bir sürü kalp. Teşekkürler!💖🌸🌸

      Sil

 

BİRPEMBESEVER