13 Mart 2018 Salı

MALEZYALI MEKTUP ARKADAŞIM





Intan Liyana. 
Diğer adıyla Nana.
Bir nevi takma adı. Bizdeki göbek adı gibi bir şey oluyor. Elime Nana'dan bir posta ulaştı. Sürpriz bir paket oldu bu. Karşılaştığımda çok sevindim. Kilometrelerce uzaklıktaki bir insanın sizi düşünüp bir şeyler yapması ne hoş incelik.

Kısa bir süre evvel Malezya'da yer alan Penang diye bir yeri ziyaret etmiş. Oradan bana da ufak hediyeler almış hatıra olarak kalması için. 

Çok ani gelen bir mektup oldu. 🙈 Seviyorum böyle habersiz gelen sürprizleri. Geçen hafta da ilk video görüntülü konuşmamızı yapmıştık. Sana da bahsetmiştim. Galiba bu hafta sonu ikincisini gerçekleştireceğiz kısmet olursa. 

En iyisi ben mektubu bir kez daha okuyayım seni de bu yazıyla baş başa bırakayım. 
Kal sağlıcakla! 😊

13 yorum:

  1. Bu uğranışın ne kadar keyifli... Bambaşka kültürlerden dostlar.. Çok hoş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten keyif verici, size de tavsiye ederim mektuplaşmayı. :)

      Sil
  2. Çok güzel 😊 imrendim fazlasıyla

    YanıtlaSil
  3. Lisede yıllarında eşimin yabancı mektup arkadaşı varmış, hep anlatır. Ne güzel uzaktan biriyle arkadaş olabilmek. Güzel bir duygu olmalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel. Hala mektuplaşmak olsa. İletişimin olmadığı bu çağda belki mektuplarla duygu ve düşüncelerimizi aktarabiliriz...
      Sevgiler! :)

      Sil
  4. Yaaa benim de Gana'dan bir arkadaşım vardı. Küpeler kolyeler yollamıştı bana. Hiç takmadım ama hep saklarım.. Şimdi bir düşündüm de konuşmayı nasıl kesmiştik acaba? Beni o günlere götürdün yeniden. Umarım hiç kopmaz bu güzel bağ. Sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gana'Dan mı? Çok hoş ya. :) Benim de bazı mektup arkadaşlarımla koptu bağım. Üç tanesi ile mektuplaşmaya devam ediyoruz. Sevgiler benden de! :)

      Sil
  5. Farklı kültürlerden dostluklar edinmek ne kadar güzel. Çok şanslısınız bu konuda :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER