9 Mart 2018 Cuma

TEMPTATION






Temptation. 
Entrikalarla dolu melodram dizisi.

Kwon Sang Woo, dizide yüklü miktarda borcu olan bir adamı canlandırır. Aynı zamanda da evlidir. Bir gün karısıyla yurt dışına üç günlük geziye çıkarlar. Yaşadıkları sıkıntılardan uzaklaşmak ve evliliklerini kurtarmak adına bu gezinin onlara iyi geleceğini düşünürler fakat bu konuda yanılacaklardır. 

Diğer başrol de ise zengin bir hayat süren, işinde başarılı bir kadın var. Bu kadın da iş gezisi için yurt dışına çıkıyor. Zengin kadının yolu, kalacağı yerde diğer çiftle kesişecektir. 
Kadın, borcu olan çaresiz adama bir iş teklifinde bulunur. Bu teklif ise çaresiz adamın karısını çileden çıkartır. Teklif şöyledir: Üç günlük tatilinin sonunda adam, bir haftalığına zengin kadının yanında kalıp yapacağı iş görüşmelerinde ona yardım edecektir. Bir nevi kadın parasıyla adamı 7 günlüğüne işi için kiralamayı teklif eder. Adam da karşılığında para alacaktır. Çaresiz adam bu teklife zor da olsa evet diyecektir. Çünkü ülkesine döndüğünde borçlandığı kişiler onu bekliyor olacaktır.

Bitmeye yakın bir evlilikte çiftlerin çok cesur kararlar verdiği bir diziydi. Oyuncu kadrosundaysa es geçilmeyecek kişiler var. Eğer melodramdan sıkılmam diyorsan bu diziyi kaçırma.

4 yorum:

 

BİRPEMBESEVER