18 Mart 2018 Pazar

YES MAN



YES MAN


Şu sıralar Jim Carrey filmlerini izliyoruz. Epey eğlenceli ve komik filmleri var. Carrey, usta oyunculuğunu mizah yeteneğini ve mimiklerini tüm filmlerinde üstün bir yetenekle sergiliyor. Bu filmlerden biri de Yes Man.

Filmde Carl adında bankada çalışan, sıradan ve tek düze bir hayatı olan, her şeye hayır diyen bir adam vardır. Arkadaşlarına göre Carl'ın bu sıkıcı hayatı da onun her şeye hayır demeye alışmasından kaynaklıdır. Bir gün yolda yürürken eline bir afiş geçer. Bu afişte de hayatında gerçekleşen olaylara evet deyip fırsat vermekle ilgili bir seminere yer verilmektedir. 

Carl, bir takım sebeplerden dolayı kendini Evet Semineri'inde bulur. Artık o günden sonra Carl, başına gelen her şeye evet diyeceğine dair söz verir. Bu sözü bir yıl tutmak zorundadır. Aksi halde yaptığı anlaşmayı bozarsa bazı kötülükler silsilesi onun peşini bırakmayacaktır. Carl'ın her şeye evet demesi başına gelecek bir takım belalara da davetiye çıkartacaktır. Jim Carrey'nin, komik mimikleriyle seni güldüreceği eğlenceli bir film daha.



10 yorum:

 

BİRPEMBESEVER