14 Mayıs 2018 Pazartesi

MİM | ORTAK ÖYKÜ




Günaydıınn!
Yeni bir mim etkinliği ile buradayım. 
Bu mim etkinliğini başlatan arkadaşımız sevgili Berlin Berlin. Öyküyü tamamıyla okudum ve herkesin kendi duygu, düşünce ve hayal gücüyle ortaya çıkarttığı bu öyküde son olarak beni mimleyen arkadaşımız da sevgili Düş Tasarımcısı oldu. Teşekkür ediyorum beni mimlediğin için.💜




ÖYKÜ BÖLÜMÜ: BİRPEMBESEVER https://birpembesever.blogspot.com.tr/

Öykü, gözlerini araladı. Uzandığı yerden başını kaldırdı. Beyaz odanın içerisindeki abartılı eşyaları göz ucuyla uzaktan inceledi. Evine geldiği Yusuf'un, babası ile ne gibi bir bağı olabilirdi. Hayatı bu kadar karmakarışık olmuşken bir sürprizi daha kaldırabilecek miydi?

Derin düşüncelere dalan Öykü'nün karnı acıkmış olacak ki gurultular odadaki sessizliği bozdu. Odanın kapısını sessizce açtı. Parmak uçlarıyla yürüyerek merdivenlerin başına geldi ve şöyle bir geriye doğru bakındı. İçinden ne çok oda var burada diye geçirdi. Aklı hala masada gördüğü resimlerdeydi. Babasının hiç tanımadığı o adamla neden resimleri vardı? Gerçi 21 yıldır öldü sandığı babasını da tanımıyordu ki.

Alt kata inen Öykü, etrafa bakındı. Evde bir sessizlik vardı. Ürperdi. Buradan çıkması gerektiğini düşünerek kapıya doğru usulca yöneldi. Tam kapıyı açacak gibi oldu ama eli kapının koluna gidemedi. Aklında cevapsız bir soru kalmıştı çünkü. Babası nasıl biriydi?


➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Benim öyküye ekleyeceklerim bu kadar. Ben de aramızda yeni olan sevgili Çok Bulutlu arkadaşımı mimliyorum. Kalemi çok güzeldir. Cici yazıları var onun da. Onun bloguna da davet ediyorum seni sevgili okur.


6 yorum:

  1. olaylar olaylar. Yusuf'un babasıyla ne ilgisi var hakkaten?

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir devam olmuş. Kalemine, yüreğine sağlık. Çok Bulutlu'yu takibe aldım. Merakla devamını ondan bekliyoruz. Sevgilerimle 🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum, keyifle okumanıza sevindim.
      Sevgiler benden de!

      Sil
  3. kaleminize sağlık başarılar:))) bende blogumu izlemenizi ve gfc ye beklerimm

    YanıtlaSil
  4. ee bak işteeee sen de öykücüsün kiiii :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER