30 Haziran 2018 Cumartesi

MEMOIR OF A MURDERER






Bir Seri Katilin Günlüğü.
Byung Soo adındaki adam eski hayatında seri cinayetler işleyen bir adamdır. Şimdilerde ise kızı ile yaşayan ve Alzheimer hastalığı ile mücadele eden yaşlı biridir. Geçmişte işlemiş olduğu cinayetlerde suçlu ve kötü olan insanları öldürmüştür. Yaşamı boyunca da yaptığı bu cinayetleri haklı çıkartmasının sebebini, öldürdüğü insanların kötü olmalarının arkasına saklanarak geçirmektedir.

Byung Soo kızının da yardımıyla her gününü ses kayıt cihazı ile kayıt altına alır. Ayrıca hastalığını öğrendiğinden beri elektronik olarak da günlük tutmaya başlamıştır. Yaşadıkları yerde peşi sıra cinayetler işlenmeye başlar. Byung Soo, günden güne daha da unutkan olur. Bu cinayetleri işleyenin de kendisi olduğundan kuşku duyar ve başka bir seri katil olma ihtimalini de aklına getirir.

Byung Soo, işlenen cinayetlerin ardından civarda daha çok gözlem yapmaya çıkar. Geçmiş yaşamındaki cinayetlerle şimdiki işlenen cinayetler arasında hafızası gidip gelir. Ve hafızası adeta ona oyun oynar. Ortada yeni bir seri katil mi vardır, yoksa Byung Soo kayıp hafızasına yenilip tekrar cinayetler işlemeye mi başlamıştır?

6 yorum:

  1. İzlediğim güzel bir kore filmi idi bu film.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok güzeldii.🙊 Bana ikincisi de çıkacak gibi geldi sonundaa😊

      Sil
  2. heman listeye aldım. hem kore hem seri katil oh oh :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER