27 Temmuz 2018 Cuma

ABOUT THAT WOMAN



ABOUT THAT WOMAN

Yeni çıkan Kore dizilerinden. Dram, gizem ve biraz da romantik içeriğe sahip. Aslında en çok gizem ağırlıklı bir dizi. Dizinin ilk bölümü bile sen de büyük bir merak ve heyecan uyandırabilir. Başroldeki kadın karakter Ji Eun Han, peşinde olan bir takım kötü adamlardan saklanarak onlardan kaçmaya çalışır. Bu kötü adamlar bu kadını yakalayıp elinde sakladığı bir şeyi almaya çalışarak kadını öldürmek isterler.

Bu kadın bir gün bir adamın hayatını kurtarır. Hayatını kurtardığı kişi de bir plastik cerrahtır. Cerrah, hayatını kurtaran kişi ile görüşmek ve ona bir teşekkür etmek ister. Bir haber kanalına bu isteğini bildirir. Ji Eun Han için bu bir fırsattır. Daha fazla bu yüzle yaşayamayacağını anlayan kadın da hayatını kurtardığı doktoru bulur ve ondan bir iyilik ister. Bu da yeni bir yüze sahip olmaktır.


Doktor, bu gizem dolu kadının teklifini ilk başlarda reddetse de peşinde gerçekten kötü adamların olduğunu görür ve içinde ona yardım etme isteği uyanır. Ameliyat yapılır. Ancak başroldeki kadın, kendine geldiğinde geçmişine dair hiçbir şey hatırlamaz. Hafıza kaybı yaşar. Doktor bu süreçte kadın karakterle birlikte onun gizemli geçmişine doğru adım atmaya başlayacaktır.

7 yorum:

  1. heey bi baksana bişi isticeem, son yazımda mermaid var yaaa, onun bloguna yorum yapamıyom been, sen yapabiliyosan, ona gidip bir deseneee, benim bloga gelip son yazıma bir bakıversiin yaaa :)

    YanıtlaSil
  2. Kendimi Amerikan yapımlarına kaptırdığım şu günlerde Kore yapımlarının yokluğunu çekiyordum. Dizi tam benlik duruyor. Teşekkür ederiim 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu diziden de güzel bir dizi varr. Adı da My Honor. Kesinlikle tavsiye ediyorumm. :)

      Sil
  3. Offf konu çekici duruyor ama internetim o kadar kötü ki yeni olan hiçbir diziyi takip edemiyorum:( Düzelirse izlemek isterim bunu. Eline sağlık Tuğçe :>

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet internet kötü olunca keyifle izlenmiyor maalesef. :')
      Yakın zamanda düzelir inşallah. :)

      Sil

 

BİRPEMBESEVER