21 Ağustos 2018 Salı

BELIEVER





Believer, 2018 yapımı Güney Kore filmi.
İyi ve kaliteli bir aksiyon filmi. Dedektif Wo Ho, uzun süredir peşinde olduğu büyük bir uyuşturucu çetesinin başındaki elemanı yakalamaya epey kararlıdır. Kore'nin en büyük uyuşturucu çetesi olan grup hem ülke içinde hem de ülke dışında pahalı müşterilere sahiptir. 

Ancak dedektif ile birlikte bu müşteriler, çetenin başındaki patronu hayatlarında hiç görmemişlerdir. Etraftakiler onu sadece adıyla ve ne kadar acımasız biri olduğu ile bilirler. Çetenin patronun adı Bay Lee'dir. Dedektif, Bay Lee'yi ve onun uyuşturucu çetesini çökertmeye epey kararlıdır. Hiç beklemediği bir anda dedektifin eline çete üyelerinden birisi düşer. Bu çeteyi çökertmek için tek güvencesi yakaladığı çete üyesi Rak'dır.

Rak, çetenin alış-veriş ve pazarlık kısmında görev alan adamlarındandır. Bir gün çetenin depolarından birinde bir patlama olur ve Rak'ın annesi ölür. Dedektif ve Rak iş birliği içerisinde olurlar. Rak da kendi intikamını alma derdine düşecektir. 

Ters köşe yaptıran filmlerden biriydi. Açıkçası normal bir kurgu bekliyordum ama izlediğim iyi senaryoya sahip filmlerden biri oldu şimdiden.

8 yorum:

  1. aklımda olsuuun. pes vallaaaa sana yetişilmaaaz :)

    YanıtlaSil
  2. Not alayım bir yerlere.. Pek vurdulu kırdılı filmler sevmem ama ters köşe yapan filmleri severim ♥ Sen tavsiye ediyorsan daha çok severim canım Tuğçe ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elif’im özledim seni buralarda görmeyii🙈😊
      Güzel bir filmdi. Aksiyonu bol bir o kadar da merak uyandırıcı. 😇

      Sil
  3. Ters köşe iyiymiş :) Believer deyince aklıma hep imagine dragons geliyor açtım dinliyorum hatta şimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim dee☺️ Bir de o şarkı dilinden düşmüyor insanın birkaç dinlemeden sonra 🙈🙊

      Sil
  4. Kore denince nedense hep romantik komedi gelir aklıma😊 Demek böyle aksiyon filmleri de güzel oluyormuş. İzleyelim bakalım.

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER