17 Ağustos 2018 Cuma

MY ANNOYING BROTHER






2016 yapımı, Güney Kore filmi. 
Komedi biraz da dram barındırıyor.
Doo Young, judo ile ilgilenen, annesi ve babası ölmüş abisi ise hapishanede olan bir çocuktur. Judo da çok iyidir. Bir sürü müsabakaya çıkar. Bir karşılaşması esnasında yapılan yanlış hamle sonucu yaralanır ve gözleri artık göremez.

Doo Young artık eskisi gibi hayat dolu ve neşeli değildir. Hayata küsmüş bir vaziyetteyken içeride yatan abisi aradan 15 yıl sonra tahliye olur.  Abisi eve döner ve kör olan kardeşiyle pek ilgilenmez. Araları çok da iyi olmayan bu ikili zamanla birbirleriyle yaşamaya alışırlar ve Do Young tekrar insanlar arasına çıkmaya başlar.

Abisi ilk başlarda aralarındaki ilişkiyi kendi çıkarları doğrultusunda kullansa da zamanla bir kardeşinin olduğu bilincinin farkına varır. Ve abi kardeş gezip eğlenirler. 

Doo Young'un koçu spora dönmesi için onu ikna etmeye çalışır ancak Doo Young, kör olduğu için bu teklifi kabul etmez. Abisi onu ikna etmek için uğraşacaktır.



Jo Jung Suk'un dizileri neredeyse hep komik ve eğlenceliydi. Bu film de öyle olmuş. Sürükleyici bir filmdi. Biraz dram olsa da izleyiciye verilmek istenen mesajlar etkileyiciydi.

7 yorum:

  1. aklımda olsuuuuun sen kore makinesi olduuuuun :)

    YanıtlaSil
  2. Instagramda filmden kesitlere denk geliyorum bazen ve ilgimi çekiyor. D.O'yu da zaten çok severim :)) Konusunu hiç bilmiyordum yalnız, kesin sevecekmiş gibi hissediyorum filmi :D
    Teşekkürler Tuğçe :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seveceğini düşünüyorum Eslem. :)
      Konusu, vermek istenen mesajlar, oyunculuklar harikaydı. ^-^

      Sil
  3. Kesinlikle! bir de iyi oyunculuğu varsa izlemesi ayrı keyifli. :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER