9 Ağustos 2018 Perşembe

SULU BOYA GÜNLÜĞÜ





Yenilerde yapmış olduğum bir sulu boya çalışması. Biraz kendimi zorlayıp ileri seviye olan bir çalışma seçtim. Ama yapmaya başlayınca verdiğim kararın birazcık beni zorlayacağını da anlamış oldum.

Yine Jay Lee'nin bir videosunu açarak hiç denemediğim bir çiçek yapımını denedim. Daha koyu ve daha yumuşak tonlu renkleri bir arada kullanmaya çalıştım. Elimde olmayan renkleri, karışımlar yaparak elde ettim. Zaten sulu boya yaparken soft renkler elde etmek istiyorsan fırçanda su yoğunluğu boyaya göre bir tık fazla olmalı. 

Bir de bendeki defter bir resim defteri boyutunda. Kağıt israfı yapmamak adına sayfamı ortadan ikiye bir kağıt bantla ayırıyorum ve çalışmalarımı öyle yapıyorum. Sonra resmim bitince bantı çıkartıyorum.

Sulu boya çalışmaları izlerken ve yaparken bir şeyler öğrenmeye başladığımı fark ettim. Deneme yanılma yoluyla da bir şeyler öğrenilebiliyor. Bu resimde birkaç hatam mevcut ama ben yine de paylaşmak istedim.  🙈

12 yorum:

  1. Üstünde dursan daha güzel şeyler çıkacak sanki. ❤️ Emeğine sağlık çok hoşuma gitti. 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üstünde duracak vakit bulamıyorum ne yazık ki.. Çok istiyorum profesyonelce öğrenebilmeyi. Teşekkür ediyorum.🌸🌸🤗

      Sil
  2. Biraz daha ilerleyince ne gibi çalışmalar ortaya çıkaracaksın merak etmeye başladım ☺️

    YanıtlaSil
  3. Harika gözüküyor Pembesever, bende alacağım sulu boya, çok seviyorum. Bazen içimden gelmediği zaman bir şeyler yapmak, hemen renkleri karman çorman boyarım. Gerçekten güzel oluyor... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindimm.😊 İnsanı rahatlatıyor böyle güzel şeyler 🤗

      Sil
  4. Kizzz sen buna başlarken ben cocuk sulu boyasi falan hayal etmstim acikcasi 😂.Ama bu cok guzel olmus ileride gelistirince evime bir resim yaparsin gari 😛😘Eline saglik ponçik😍

    YanıtlaSil
  5. Acemilik hallerin böyle ise ilerisini düşünemedim. :)) çok hoşuma gitti, emeğine sağlık <3

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER