11 Ağustos 2018 Cumartesi

VEDA







Yaklaşık 8 aydır çalıştığım iş yerimde dün hüzünlü bir veda yaşandı. Çok sevdiğim bir öğretmen arkadaşım, istifasını vererek ayrıldı. Birlikte geçirdiğimiz dolu dolu birbirinden güzel günlerimiz oldu. Artık çalışmaya başlayınca insan ailesinden çok iş ortamındaki kişilerle vakit geçiriyor. Bazı insanlar oluyor ki o ortamı sana çekilmez kılıyorlar ama bazı insanlar da oluyor ki sana dost, arkadaş, sırdaş olabiliyor.

İşte bu öğretmen arkadaşım da ikinci kategoriye girenlerden biri benim için. Bu kadar kısa bir sürede sanki onunla yıllardır arkadaşmışız gibi hissettim. Hayatıma kattığı birçok güzel şey oldu. 

Bu sabah güne erken başladık. Aslında dünden, başka bir öğretmen arkadaşımla her şeyi hazırlayıp planladık. Küçük Çamlıca'da sabahın erken saatlerinde buluştuk. Bu mekanı diğer yeşil alanlara göre daha çok seviyorum. Çünkü hem çok büyük hem de çok sakin huzurlu bir yer.




Kalabalıktan ve trafik seslerinden uzak bu yemyeşil yerde kendi aramızda küçük bir sürpriz yaptık ayrılan arkadaşımıza. Güldük, eğlendik sonra doğa ile iç içe olan bu yerde biraz yürüyüş yaptık. Ve günümüze ördekler, kaplumbağalar da eşlik ettiler.😊





11 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle öyle.. Ama neyse ki geride güzel anılar bıraktık. Daha nicesi olur inşallah.😊

      Sil
  2. çok güzel bir yerde çok güzel bir şey yapmışınıııız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orası çok güzel bak. Yakınsa sana kitap okumaya, spor yapmaya gidebilirsin.😊

      Sil
  3. Veda başlığını görünce sen işinden ayrıldın sandım ilk önce. Ben de aynı durumda sayılırım aslında, ortamda en iyi anlaştığım, geçen sene beraber çalıştığımız arkadaşım da işten ayrılmak zorunda kaldı. İnsana, o zorlukları yaşarken yanında birinin olması iyi geliyor oysa diğer yapmacık ilişkilerdense...

    Bu arada Büyük Çamlıca'ya hep giderim fakat Küçük Çamlıca'ya hiç gitmemiştim, güzel bir yere benziyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gitmelisin buraya da çok güzel bir yer. Sakin, sessiz olması en güzelii.😊

      Sil
  4. Her başlangıcın bir sonu vardır... Çok güzel, ince düşünülmüş bir veda olmuş. Emeğinize sağlık:)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER