6 Şubat 2016 Cumartesi

MEKTUP ARKADAŞIM OLMAK İSTER MİSİN?



Mektup ya da kartpostal yazmanın verdiği his tarif edilemez sadece yaşanılır.



Hele ki beklediğiniz mektup ya da kartpostalınız postacı tarafından kapınıza getirildiğinde,onu açıp okuduğunuz hissi hiç demiyorum bile,müthiş!




Ne yazık ki, teknoloji çağının içinde yaşayan bireyler olarak onlarla uyuyup onlarla uyanıyoruz.


Mektuplaşmayı ve kartpostallaşmayı seven biri olarak çok değerli ve eşsiz buluyorum yaptığım şeyi. Çok düşündüm ve benim gibi blog yazan kişilerle ve pek değerli blog okuyucularımla,hem onları tanımak hem de eskimeye yüz tutmuş mektuplaşmayı/kartpostallaşmayı gün yüzüne çıkartmak,siz değerli blog sahibeleri ve blog okuyucularımla mektuplaşmak/kartpostallaşmak istiyorum.


Lütfen bu yazımı duyurabildiğiniz kadar duyurun olur mu^-^ Şimdiden teşekkür ediyorum *-*

Benden mektup ya da kartpostal mı almak istediğinizi yorumla bildirmeniz yeterli. Adres kısımlarını mailleşerek halledeceğimizi umuyorum.






(Bu gifi çok deneyip de  yapamadığım doğru-.-)







22 yorum:

  1. Ay aslında o kadar güzel olur kii!! Uzun zamandır postcrossing uygulamasını kullanmak istiyordum ama bazı sebeplerden ötürü sadece istemekle kalıyordu. Belki bu uygulamayı başlatabilirsen alışır ve ben de başlarım şu kartpostal olayına ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başlamak istemene sevindim,bir kere postcrossing olayının tadını aldın mı emin ol bırakamayacaksın,yani istediğinde ara verirsin tabii,bi dünya kartpostala sahip olunca :) Eğer kabul edersen sana kartpostal göndermeyi isterim. ^-^

      Sil
  2. Çok güzel düşünmüşsün merve. Cidden bir heyecan oluyordu posta beklerken simdi o heyecanı sadece internetten alışveriş yapınca kargo beklerken hissediyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşşekürler:) malesef teknoloji çağının getirdiği olumsuz özelliklerden biri ve yakında kartpostallaşmak da tamamen unutulacak:( Şey bu arada ismim tuğçe hehe ^-^

      Sil
  3. Çok güzel düşünmüşsün merve. Cidden bir heyecan oluyordu posta beklerken simdi o heyecanı sadece internetten alışveriş yapınca kargo beklerken hissediyorum:))

    YanıtlaSil
  4. Ben ben !! Yazılarını çok sevdim kendime yakın buldum. Bu tarz şeyler benimde çok hoşuma gidiyor. Her ne kadar bunun için bile teknolojik aletleri kullansak da artık sıkıldım. Senle iletişime geçmeyi çok isterim tabii seni tanıdıktan sonra :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba! benimle hemfikir olan birinin çıkması beni çok mutlu etti :) Elbette mektuplaşmak/kartpostallaşmak isterim,mail adresimi vereyim burdan daha iyi iletişim kuracağımızı düşünüyorum,sevgiler ^-^ yuksel.tugce.115@gmail.com

      Sil
    2. hahaa yakaladım seni demek beni bu sayfayla aldatıyorsun :D şaka bi yana sevimli bir etkinlik bencede :D

      Sil
    3. rica ederim :) inş keyifli bir etkinik olur senin için

      Sil
  5. Güzel bir fikir... :) Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir düşünceymiş gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler^^ Mektup yazmanın ve mektubun ulaşmasının verdiği his tarif edilemez ^-^

      Sil
  7. az önce twitterda okudum blogçu arkadaşımız kanalizasyon balığı cessie de arıyom diyordu. bak ona gitseneee. ay bi de bloguma hoşgeldin. bi de o kalem gifi ne güzel. bi dee blogun ne tatlı yaaa. ayrıca, bi dee, moka lee ne demek yaa. yine görüşürüz kiii :)

    YanıtlaSil
  8. moka lee adlı arkadaşdan geldim bi de işte du karışmasıın. ama iyi ki gelmişim yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha bende ondan yanlışlıkla gelmiştim ama iyi ki gelmişim dedim :D

      Sil
  9. Ne güzel bir düşünce tebrikler:) takipteyim dizide beklerim:D

    YanıtlaSil
  10. Ne güzel bir düşünce tebrikler:) takipteyim dizide beklerim:D

    YanıtlaSil
  11. hala bi şans var mıdır??? ^^ yazııyı birazcık geç görmüş olduğum doğrudur ama fikrin çok hoşuma gitti! ben de ben de demek istiyorum şuan :)

    YanıtlaSil
  12. Haqqınızda oxuyunca nə qədər çox ortaq yönlərimizin olduğunu fərq etdim. Hələ dünyanı gəzmək və fərqli kültürləri tanımaq... Azərbaycandan da dostlarınız varmı bilmirəm. Məktublaşamağı çox istərdim amma ünvan baxımından problemlər var bizdə. Onu həll edə bilsəm yazacam sizə. Məni də dostunuz olaraq qəbul edin:) Sevgilər.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,yorumunuz için teşekkür ederim :) Kardeş ülke Azerbaycan'dan mektup arkadaşım yoktu,mektuplaşmak isterim neden olmasın,sevgiler.

      Sil

 

BİRPEMBESEVER