11 Eylül 2017 Pazartesi

BİR GÜNÜM | ÇEKİLİŞ SONUCU BELLİ OLDUU !





Bugün tüm evraklarımı tamamlayıp çalışacağım yere yola koyuldum. Eylül'ün 11'i ve hava sanki Temmuz. O kadar sıcak ki İstanbul. Sonbahar geldi derken biz yaz aylarını yaşıyoruz sanki. Kuruma vardım. Kısa bir selamlaşmanın ardından sohbet edildi. Haftaya bugün iş başı yapacağım inşallah. Bu hafta veya haftaya bir gün eğitim verilebilirmiş öğretmenlere. Vee sınıfımı da görmüş oldum. Sağlıklı,mutlu ve verimli bir yıl geçirmeyi diledim bu yerde. Önümüzdeki günlerde bakalım neler olacak.

Bildiğiniz gibi yakın zamanda ilk çekilişimi yapmıştım blogumda. İlk diyorum çünkü devamını da getirmek istiyorum. İlerleyen zamanlarda ikinci bir çekiliş neden olmasın değil mi? :) Gelelim çekilişi kazanan kişiye. Yorum kısmına yorum bırakıp, belirttiğim şartları yerine getirenleri listeye ekledik erkek kardeşimle. Çekiliş yapan bir siteye isim listesini tek tek geçirdik. Kazanan kişi Ashley Yuka oldu. Kazanan arkadaşımızı tebrik ediyorum. Blogumda mevcut olan gmail adresime bu hafta bitimine kadar ulaşmasını rica ediyorum. :) Aksi halde yedek talihli olarak çıkan Çocuklu Hayat, asıl talihli olacaktır. Sağlıcakla kalın!

15 yorum:

  1. Tebrik ediyorum kazanan arkadaşı 💐

    YanıtlaSil
  2. Vayy ben mi kazanmısım çok şaşırdım ve mutlu oldumm:))Blogunuzu ilk gordugumden beri takip ediyorum ve cok begeniyorumm paylaştıklarınızı^^ Nice çekilişlere diyelim o zaman çok mutlu edici bir hismiş bu :)))

    YanıtlaSil
  3. Tebrik ederim kazanan şanslıyı. Size de başarılar ve kolaylıklar dilerim. :)

    YanıtlaSil
  4. Kazana arkadaşımızı tebrik ederim 😍

    YanıtlaSil
  5. Yine mi bana cikmadiii :) tebrk ederim ashleyi 💕😘

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER