1 Haziran 2017 Perşembe

KARTPOSTAL MI?



Haziranın birinci gününden bol gülücüklü bir merhabaa!

Güzel bir kartpostal paylaşmak istedim pek sevgili okuyucularıma. Dünyanın bir ucundan gelen bir tanecik kağıt parçası ve içinde yazanlar... O kadar güzel bir şey ki. Hiç tanımadığınız, yüzünü dahi görmediğiniz sadece adını, yaşını, yaşadığı şehri ya da ülkeyi bildiğiniz bir kimseyle hiçbir ayrım gözetmeden kartpostallaşmak, eskilerden süregelemeyen bir şeyi tekrar canlandırıyor olmanın mutluluğu benim için apayrı bir duygu.


Bugünkü kartpostal Çin'den. Kartpostalın ciciliği💗. Kedi seven biri olarak, bana verilebilecek en güzel kartpostal bu sanırım. Gelelim arkasında yazılanlara. Güzel bir selamlaşmadan sonra kendinden bahsetmiş. Beijing'de Coğrafya okuyan üniversite öğrencisiymiş. Gelecekte ise öğretmen olmayı düşünüyormuş (Meslektaşız yani 😇 ). Resim çizmeyi, kitap okumayı ve seyahat etmeyi çok seviyormuş. Ailesi ile beraber Çin'in şehirlerini geziyorlarmış. Farklı insanlar ve kültürleri tanımayı keyifli buluyormuş.

Kartpostal kutumdan seçip paylaştığım bir karttı. Severek okumanız dileğiyle. Güzel bir gün diliyorum!




10 yorum:

  1. Ay ne güzel :D Bana da beklerim gelsenize ;)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Evet Deep,özellikle kartın kedili olması ayrı bi güzell :)

      Sil
  3. Çok güzel iletişimler bunlar. Aynı dünyayı paylaşıyoruz. Değişik kültürleri öğrenmek ne güzel... Sevgi her zaman ortak dildir. Sevgiler kızım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel yorumlamışsınız,sevgi gerçekten de ortak dil. Birçok unsuru ortaya çıkaran da sevgidir. Teşekkür ediyorum,sevgiler :)

      Sil

 

BİRPEMBESEVER