7 Ocak 2018 Pazar

IT




Stephen King'in yazmış olduğu romandan filme uyarlanmış. 
Filmin adı, O. 

Filmde 7 çocuk karakterin hayatları ele alınıyor. Bu çocukların ortak özellikleri ise, gittikleri okulda dışlanması ve kötü muamelelere maruz kalmaları. Çocuklar da kendilerini ezik grup olarak adlandırıyorlar. Ve bir arkadaş grubu kuruyorlar. Boş zamanlarında birlikte takılıyorlar.

 Bir gün içlerinden birinin erkek kardeşi kaybolur. Ve fark ederler ki yaşadıkları kasabada belli zamanlarda hep çocuklar ortadan kaybolmuştur. Kaybolan çocuğun ailesi, çocuktan ümidi keserler ama abisi kaybolan kardeşin yaşadığını düşünür. Bazı teoriler atar ortaya. Ama ailesi inanmaz. 


Diğer taraftan korkutucu bir palyaço vardır. Bu palyaço kaçırmak istediği çocukların korktuğu kılıklara girebilmektedir. Yani istediği kılığa ve biçime giren bir palyaço var ortada. Ve kısa süreli gerçekliğe çok yakın kabuslar yaşatır. Ezik takım palyaçonun peşine düşecektir. Ve kaçırılan tüm çocukları bulmaya yelteneceklerdir. Filmin sonu sanki ikincisi de çıkacakmış gibi bitiriliyor.

11 yorum:

  1. İzleyen bazı arkadaşlarımı korkutmayı başarmış..İzlemeyi düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  2. Aaa korku filmlerini severim.Bir bakayım.

    YanıtlaSil
  3. izlemedim ama eski versiyonu varmış onu izledim izlerim bunu daaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa eski versiyonu mu varmış. Ben de bakayım bir ara. :)

      Sil
  4. Gelsin gelsin!
    Merakla bekliyorum kendi adıma :)

    YanıtlaSil
  5. Korku filmlerini sevmem ama bu çok izlendi, çok beğenildi. Bir de King'in kitabından uyarlama olunca merakım arttı. İzlemeyi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  6. Ay ben çok merak ediyordum, ablama sinemada izleyelim diye çok ısrar ettim ama ablam benden de korkak ☻ kscskd Nuh dedi peygamber demedi. Bende merak ettiğimle kaldım. Bilgisayardan da anlamı olmaz ki korku filminin :( Ay gif çok güzel değil mi ♥ ♥

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER