8 Mayıs 2017 Pazartesi

BU ARALAR BÖYLE





Bugün sadece formasyon derslerime gittim. Açıkçası bu dönem zorunlu kalmadıkça kendi okuluma gidesim pek gelmedi, gelmiyor da. Bitse de kurtulsam modundayım artık. Şu üç hafta çok mühim benim için. İnşallah bir sorun çıkmaz da finallerimi güzelce atlatıp, tezimi de rahatça sunarım.

Derse girmeden önce olanca notları indirttim. Bir yığın ders notu bekler beni. Dersimin çıkışında yağmura yakalandım. Şemsiyem yoktu yanımda ama yağmurluk giymiştim. Çektim şapkayı başıma ve okuldan koşarak çıktım.

Akşama doğru yolda yürürken batmakta olan güneşin, gökyüzünde bıraktığı renklerin bulutlarla birleşmesiyle ortaya güzel bir manzara çıkmıştı. Gökyüzüne baka baka yürüdüm. Bu arada çok istediğim şeylerden birisi de gün batımını Kapadokya'da seyretmek. Peki siz nerde günbatımını seyre koyulurdunuz?

Huzurlu akşamlar.


7 yorum:

  1. Merhaba, Birpembesever, eminim başarırsınız, asıl okul ondan sonra başlayacak zaten öyle değil mi sizce de? İmreniyorum böyle kısa ve şirin yazılar görünce. Gün batımını balkonda seyretmeyi isterim diyesim geçiyor içimden ama diğer taraftan da hiç böyle bir şey düşünmemiş olduğumun farkına varıyorum. Yazık olmuş bana. :) Başarılar dileyerek hoşça kalın diyorum.

    YanıtlaSil
  2. Hiç nasip olmadı kendileri :) ama cok izlemek isterdim.😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bir defa gün batımını izlemiştim, çok hayran kalıyor insan :)

      Sil
  3. Ben de senin gibi kapadokya ya da nemrut dağında seyretmek isterdim canimm. Ayrıca mezun olman çok güzel. Darısı başıma:)

    YanıtlaSil
  4. gün batımı dünyada en güzel iki şehirdeymiş. biri izmir diğerini unuttum galiba lizbon idi :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER