5 Ekim 2019 Cumartesi

EXTRAORDINARY YOU



extraordinary you konusu


Extraordinary You, Güney Kore 2019.
Dizide Eun Dan adında varlıklı aileden gelen zeki ve güzel bir kız vardır. Bu kız çok prestijli ve ülkede adı duyulan lisede eğitim görüyordur. Okul arkadaşları tarafından sevilen ve parmakla gösterilen bir kızdır. Fakat bu kızın bir kalp rahatsızlığı vardır. Onun bu rahatsızlığı zaman zaman günlük yaşamını etkiler.

Eun Dan, içinde yaşadığı bu hayatın bir kurgudan ibaret olduğunu ve kendisinin de bu kurguda yer alan karakterlerden biri olduğunu öğrenir. Bilinmeyen bir yazar tarafından yazılan Webtoon'da yer alan hikayeyi canlandıran karakterlerden birisidir sadece. O günden sonra Eun Dan için günler pek kolay geçmez. İlk başta buna pek inanmak istemese de yaşayacağı bazı olaylarla bunun doğruluğunu kanıtlanmış olur.

Herkes kitapta yazılana göre davranır. Aksi bir durum yaşanmaz. Fakat bir gün Eun Dan lisede adı olamayan bir çocuk ile karşılaşır. Başı her derde girdiğinde bu çocuk onun karşısında belirir. Eun Dan, kitapta onun için belirlenen sonu değiştirmeye baya kararlıdır.

Dizi 32 bölümden oluşuyor. Her bölüm yarım saat sürüyor. Romantik-komedi ve fantastik türünde. Çok akıcı hoş bir gençlik dizisi. Konusu da merak uyandırıcı.



10 yorum:

  1. W ya benziyor.Hoşuma gidiyor böyle şeyler.Kapak fotoğrafı sıcacıkmis

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet konusu benziyor azıcık ama ondan da güzel bu dizi. :)

      Sil
    2. W'den daha güzel demişsin işte şimdi merak ettim :) Ellerine sağlık!

      Sil
    3. W'den daha güzel demişsin işte şimdi merak ettim :) Ellerine sağlık!

      Sil
    4. Evet ya bence o diziden de güzel. Okul temalı bi dee. :)

      Sil
  2. ay çok sevceim bi dizi belliiii :)

    YanıtlaSil
  3. Ne zaman artık İngilizce bir dizi izlemeye başlayayım desem güzel bir Kore dizisi önerisiyle karşılaşıyorum ve aklım çeliniyor :) İngilizce'mi geliştirmeye çalışmak yerine sıfırdan Koreceye başlasaydım şimdiye kadar epey ilerlemiş olurdum sanırım zira dizilerine, filmlerine bayılıyorum. Ben de size dün bitirdiğim Güney Kore dizisini önereyim belki izlemek istersiniz: Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzleyen Okur,
      Bu yıl çıkan Kore dizileri güzel bence genel olarak. Özellikle sonbahar döneminde çıkanlar. :) Aslında insan, izlerken Korece birkaç kelime de öğreniyor. Ben öğrendim Korece kelimeler. :) Moon Lovers en sevdiklerimden çok güzeldi. Teşekkür ederim. ^-^ Empress Ki ' de tarihi bir drama idi beğenirseniz öneririm.

      Sil
  4. ne olacak biz bu kore dizisi severlerin hali bilmiyorum tv izleyemiyorum artık türk dizilerinin hiçbirini beğenmiyorum özellikle son yıllarda güzel dizi yok bizde hep aynı şeyler koreliler bu işi biliyor.

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER