23 Ekim 2019 Çarşamba

READY OR NOT





Saklambaç, ABD 2019.
Grace, zengin bir ailenin oğlu olan Alex ile birlikte evlilik kararına varır. Düğünlerde beklediğimi bu mutluluk Grace'in düğün günü için geçerli olacağı pek de söylenemez. Tüm hazırlıklar tamamlanır ve düğün Alex'in ailesinin malikanesinde gerçekleşir.

Düğünden sonra, Grace artık ailenin yeni üyesi olmuştur. Aile bireyleri tarafından kabul görmese de kendini sevdirmeye çok kararlıdır. Düğün gecesi aile üyeleri Grace'inde olduğu bir toplantı düzenler. Bu toplantı ailenin yıllardır sürdürmüş olduğu geleneksel bir oyun üzerinedir. Aslında bu düşünce aile bireyleri için kehanetten ibarettir. Bu aileye yeni katılan her üye kendi rızası ile bir oyuna tabii tutulur.

Grace, o gece ona sunulan oyun kartlarından çıkması nadir olan saklambaç oyunu kartını seçer. Hiçbir şeyden haberi olmayan Grace bu oyunu sıradan bir saklambaç oyunu sanır. Ancak ışıklar söndüğünde ve saklanmaya başladığında diğer aile fertleri onu aramaya başlar. Bu oyunun ilerleyen dakikaları Grace için bir hayatta kalma mücadelesi halini alır.

8 yorum:

  1. Konusu enteresan gerçekten ama korkarım galiba :D

    YanıtlaSil
  2. en kısa zamanda izlerim heyoo. fractured da iyi. empress ki iyiydiiiii sevdiim :) miracle on cell no 7 kore filmisi de çok iyii. izlemediyseen. ama ağlatıyooo :) ay sen mi önermiştin kiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fractured filmini duymadım sanırım daha önce buna da bakayım. Aa evet Kore filmi 7. Koğuştaki Mucize dimii. İzlemek istiyorum onu biraz zaman geçsin ama Kore olanını . :)

      Sil
  3. Biraz gerilim z da komedi var. Karamizah gibi. Beklentiyi çok yüksek tutmadan izlenilecek filmler kategorisinde yer alabilir. :)

    YanıtlaSil
  4. Sinemada gitmeye niyetlenmiştim ama galiba vizyondan kalkmış yada bizim buradakilerde yok , neyse artık evde izliycizz mecbur :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında çok da gidelecek filmlerden değildi bana göre. Fragmanı çok iyi yerlerden kırpıp yapmışlar. Ancak filmin geneli olarak çok mükemmel bir filmdi diyemem ama izlenir yine de kısa. :)

      Sil
  5. Fragmanına rastlamıştım. İlginç bir konusu var. :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER