11 Ekim 2019 Cuma

MELTING ME SOFTLY






Melting Me Softly, Güney Kore 2019.
Güncel dizilerden. Başrollerde Ji Chang Wook yer alıyor. Bu dizide ise 1999 yılında televizyonda çok popüler olan bir programın yapımcılığını yapmaktadır. Bu programda kimsenin yapmak istemeyeceği sıra dışı eylemler yaptırılır. Böylelikle insanlar arasında sevilen ve reyting rekorları kırılan bir yapımcı haline gelir.

Birgün hiç kimsenin aklına gelmeyecek bir fikirler çalışanlarının karşısına çıkar. Dünyaca tanınan bir doktorun deneyine diğer insanlarla birlikte kendisinin de denek olacağını açıklar. Bu deney ise şöyledir: Seçilen beş kişi özel kapsüllere konularak tam 24 saat dondurulup tekrar uyandırılacaklardır. Uyandıklarında ise daha sağlıklı ve hastalıklara karşı daha korunaklı bir bağışıklık kazanmaları ön görülür.

Ve deney başlar. Fakat bu deney sırasında işler yolunda gitmez. Yapımcı ile onun programlarında birlikte çalışan başrol kız da bu kapsüllerden birindedir.  Bu beş kişi, 24 saat sonra uyandırılmaları gerekirken 20 yıl sonrasına gözlerini açarlar. Artık 2019 yılındadırlar. Her şey değişmiştir. Değişmeyen tek şey ise onların 20 yıl önceki görünüşleridir.

Dizi çok sürükleyici. Bilim kurgu konusuna sahip olması da diziyi film gibi kılmış. Romantik komedi türünde.

5 yorum:

  1. Biraz daha bölüm birisin diye bekliyorum bakacağım dizilerden. Ji Chang Wook'u çok özledim 😭

    YanıtlaSil
  2. romantik komedi bilimkurgu oleeey izlerim :) extraordinary de vardı. pıfff izle izle bitmiyolaaar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Extra ordinary daha güzel bana kalırsa. İnsan sonraki bölümde ne olacağını merak ediyor.^-^

      Sil

 

BİRPEMBESEVER