12 Ekim 2019 Cumartesi

GÜNLER ÇABUK GEÇİYORKEN






Ekim ayı çok hızlı başladı benim için. Ne ara ayı ortaladık bilmiyorum. Günler adeta ışık hızında geçiyor ömrümden. Ve her gün bir öncekinin aynısı gibi geliyor. Bu ay kendimde tıkanmışlık hissi var. Bazen biraz hüzünlü bazen de neşeli gibiyim. Çok çabuk modum düşüyor.

Şu sıralar üşengeçlik de var bende. Sonbahara da suçu atmak istemiyorum. Çünkü bu mevsimi seviyorum. Bu mevsimin hissettirdiklerini seviyorum. Tıpkı yaprakların her tonunu sevdiğim gibi. Sanırım bir silkelenip kendime gelmem gereken o anı bulup yakalamam gerekecek. 

Hayatta herkesin bir duraklama zamanı oluyordur. Bu zamanlarda da insan, tam olarak neye, nereden ve nasıl başlaması gerektiğini de bilemeyebilir. Bu durumda benim aklıma ilk olarak yazmak geliyor. Evet bildiğimiz yazı yazmak. Aklımızı meşgul eden ne varsa onları kağıda dökmek. Sonra kağıtta yazılanları sindire sindire okumak. Ve ilk nereden başlamak istediğini seçmek. Burada da ben gözümün en çok takılı kaldığı cümleyi seçiyorum. Ve yapmam gerekenlerin sırasını da kendimce belirlemiş oluyorum.





9 yorum:

  1. Gerçekten çok hızlı geçen bir ay. Beni için de fazla yoğun ve stresli. Bir de hastalık buldu kii kurtulamadım 3 haftadır. 😭 Düşüncelerimiz konusunda da bol yoğun bir ay gerçekten bence mevsimin getirdiği bir duygusallık hali de var üzerimizde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mevsim geçişleri olunca hastalık da çok sık görünüyor. İnşallah bir an önce toparlasın. :)

      Sil
  2. Yazmayı ben de hep yapıyorum ama çok bir çözüme ulaşamamakla birlikte sadece içimi döktüğüm için rahatlıyordum. Gözün en çok takıldığı cümleyi seçmek güzelmiş deneyeyim ben bunu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazarak, kendimle de konuşmuş oluyorum aslında bir yandan. ^-^

      Sil
  3. Evet bu ay hızlı geçti. Aslında zaman çok hızlı..
    yazmanın verdiği rahatlığı bende yaşıyorum. Hele okurken notların arasından çıkan kendi düşüncelerimi kağıda dökmeyi daha çok seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zamana kimse yetişemiyor ne yazık ki. :')
      Evett, insanın kendi düşünceleri fikirleri daha da kıymetli oluyor bi de. :)

      Sil
  4. geçer geçer. bendenlerimiz alışıyo mevsimeeee :)

    YanıtlaSil
  5. Bir şeyler yazmak, aklımızdaki veya kalbimizdeki duyguları düşünceleri de görmemizi sağlayabiliyor. Rica ederim. :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER