10 Eylül 2017 Pazar

SAÇMA SİSTEM




Saat 7.30 civarından beri kız kardeşimin ders seçimleriyle boğuşuyoruz. Yıldız Teknik'in ne kadar zor ulaşılabilen bir öğrenci bilgi sistemi varmış. Bilgisayarımın f5 tuşuna bilmem kaç kere bastım. Bir yandan telefonlarla da sisteme ulaşmaya çalışıyoruz ama nerdee.😂 Tamam oldu şimdi sisteme girdi sonunda demeden dışarı atıp durdu bizi. Israrla f5 tuşumu yenileyip durdum. Sisteme giriyorsunuz bir ders ekleyince bu sefer tekrar sistemden düşüyorsunuz dersi ekleyemeden. Resmen saçmalık. Google'da USİS YTÜ şeklinde arattığımızda bazı popüler sitelere de konu olduğunu görmüş olduk. Gülmeden edemedik yazılanları okuyunca. Twitter deseniz hakeza. Çıldırmış bir sürü insan. Allah yardımcıları olsun Yıldızlıların. Biz hallettik SONUNDA kız kardeşimin ders ekleme işlemini. Darısı isteyenlerin başına.


17 yorum:

  1. Aynı anda çok yüklenme olduğu için olabilir mi acaba? Neyse geçmiş olsun. Başarılar kız kardeşe :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ders ekleme işlemleri sırasında hep böyle oluyormuş ama.. Sistem çok eski sanırım geliştirilmemiş. Sonunda halloldu neyse ki.. Teşekkür ederiz. :)

      Sil
  2. Her üniversitenin sene başı halleri... Sistemler takılıyor..

    YanıtlaSil
  3. Ne doğru dürüst çalışıyor ki bu sistem çalışsın. Şaşırmadım. Kardeşine ve sana başarılar :)

    YanıtlaSil
  4. Üniversitedeyken Yıldız'dan arkadaşlarım vardı ve her sene aynı muhabbet olurdu. 10 sene geçti hâlâ düzelmemiş demek ki. Gelmiş geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  5. Torunum ve arkadaşı, bugün tüm gün içerden isyan dolu çığlıklar geldi. Aynı işlemler. Sanırım hallettiler zira şu an yüzleri gülüyor. Allah hepinizin yardımcısı olsun Tuğçe, sevgiler kızım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlar adına sevindim Ece ablacığım şayet çok stresli işler gerçekten,kontenjan sorunları da oluyor dersler de malum.. Teşekkürler,sevgiler. :)

      Sil
  6. Diğer üniversitelerde de durum farklı değil :) Üniversitedeki pek çok arkadaşım da bu durumdan şikayetçi.. Allah kolaylıklar versin herkese.

    YanıtlaSil
  7. daha yeni liseye geçmiş biri olarak pek bir şey anlamadım doğrusu ama kardeşine başarılar^^

    YanıtlaSil
  8. Benim arkadaşımda her hafta okulunun sitesinin çöktüğünü söylemişti. Okullarda böyle sorunlar var sanırım. Allah sabır versin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim üniversitemde hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. Çok ilginç valla. Allah yardımcıları olsun. :')

      Sil
  9. Ders kayıtlarının açıldığı an gerçekten aşırı yoğunluktan çöküyor siteler ve sonrası sinir stress. :) Neyse en azından atlatmışsınız. :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER