25 Ocak 2018 Perşembe

305




Bugünüm o kadar yoğun geçti ki. Hiç boş dersim de olmadı. Bu yüzden zihnen çokça yorgun hissediyorum. 
İki gün önce Malezyalı mektup arkadaşım Nana ile konuşmuştuk. Araç kullanırken trafik kazası geçirmiş. Kaza yaptığı  kişi de bir motorsikletli sürücüymüş. Ve motorsikleti süren şahıs da liseden arkadaşı çıkmış. Moral olarak baya kötüydü. 

Dün paylaştığım yazıma almış olduğum yorumlardan bahsedeyim biraz. Çoğu kişi 305 yazıyı bloga yazmış olmamı hem şaşırarak hem de benim kadar mutlu olarak belirtmişler. Aslında blog yazmayı bırakmıştım. 2017'de bir kişinin ''Bloguna geri dön, yazılarını yaz Tuğçe'' demesiyle tekrar dönmeyi denedim ben de. Biraz utanarak geri döndüm aslında. Çünkü bayadır buraları boşlamıştım. Evet, bloguma geri dönmemle birlikte her gün olmasa da her ay arayı seninle çok açmadan yazılarımda buluşmayı diledim. Ve bunu başardım da. 

Açıkçası bundan sonrası için de blogumu bırakmaya pek niyetim yok. Yazdıklarımın hiç tanımadığım kişilere ulaşması, mutluluklarıma, üzüntülerime ortak olmaları ve en önemlisi burda seninle yol arkadaşı olmamız çok güzel.

İyi ki varsın sevgili okuyucu!



11 yorum:

  1. Kazalardan allah korusun hepimizi.. umarım arkadaşınız ve arkadaşı da şifa bulurlar bir an önce. Bloğunuzu yeni keşfettim, çok sıcak bir görüntüsü var, elinize sağlık, blog yazmak keyifli bir süreç, dilerim ki uzun yıllar devam edersiniz. :) Sevgiler gönderiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz ve düşünceleriniz için.. Sevgiler!

      Sil
  2. sende iyi ki varsın..samimiyetini ararım ben kendi adıma :) yorgunlukta tatlı bir yorgunluktur umarım hepsi geçer :) sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa çok duygulandım şimdi ehehe^-^ Sen de iyi ki varsıın! :)

      Sil
  3. Yazdiklarimin hic tanimadigim kisilere ulasmasi :) Tam beni anlatıyor..

    YanıtlaSil
  4. Asıl sen iyi ki varsın kuzu... Ben gitmeye karar verdiğini hiç bilmiyordum, döndüğünde bulmuşum seni ♥ İyi ki de bulmuşum *-* Hayatıma tebessümler katıyorsun :)) Hiç gitme, hep kal ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Elif'im, nasıl mutlu oldum yorumuna bilemezsinn.:') Teşekkür ediyorum kocamann. :)

      Sil
  5. ayyyyyyy aramızda en iyilerdensin sen yaaaa çok mutlu ediyon bizi seeeen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep, en çok da senin desteğinle kaldım burada, iyi ki varsın! :)

      Sil
  6. Blog yazmak en sevdiğim hobilerimden biri oldu. Asla bırakamam sanırım. Bana çok iyi geliyor. Eminim sana da öyle geliyordur, bırakma :-)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER