12 Şubat 2017 Pazar

MİM - İSİM MİMİ / BLOG İSMİM NEREDEN GELİYOR?




Bu aralar takip ettiğim blogger arkadaşlarımın sitelerinde çok keyifli mimler okumaktayım. Bunlardan bir tanesi de geçenlerde SADE ve DERİN 'in yapmış olduğu isim mimini beğenerek okumuş olmamdı. Blog sahiplerinin isimlerinin sahip olduğu hikayeleri kendimce merak edip dururdum hep. İşte bu mim de tam da benim gibi blog isimlerinin bulunma hikayesini merak edenlere göre olmuş 😍. O halde bu güzel mime başlayalım şimdii 😉.


Blog ismim belli olduğu üzere Birpembesever. Kendimi bildim bileli pembe rengini çook sevmişimdir. Aslında hemen hemen her kız çocuğuna en sevdiğin renk ne diye sorulduğunda pembe cevabını alırsınız. Belki bu cevap ileri ki yaşlarda değişir değişmez,bilinmez. Ama benim için bu değişmedi değişmez de🙈 . Her insanın karakterini ya da ruhunu yansıttığını düşündüğü bir renk vardır herhalde. Pembe renginin de benim kişiliğim ya da yaşamımdan ufak tefek ipuçları verdiğini düşünmekteyim. 


 Blogumu açmadan önce ana temasını kurmuştum. En sevdiğim,ilgi alanıma giren şeyleri paylaşacağım bir ortamın olmasıyla paylaşımlarımı birçok insana sunmak olacaktı ama en önemlisi beni anlatabilecek bir isim bulmaktı tabii😊😂 . Öncelikle blog açmaya karar verdiğimde alışılagelmişin dışında değişik değişik isimler yazdım karaladım kendimce. Sonra kendime dedim ki, ''Tuğçe en sevdiğin şeylerden bir tanesi de pembe rengine olan tutkun,neden blogunun ismine de bunu katmıyorsun?? '' Sonrasında pembe üzerine yoğunlaştım durdum. Ve ortaya blogumdaki mevcut isim çıkmış oldu.

Bu mimi yapmayan herkes mimlendi!! Sizlerin blog isminizin hikayeleri neler merak ediyoruumm🙈.




8 yorum:

  1. blog ismşnşz sizi yansıtan hoş bir isim. hikayesi de güzelmiş son derece :) güzel bir mim olmuş. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. ay çok yakışıyor sana zaten valla sen de pamuk şeker gibisin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kibarsınn canım teşekkür ederimm güzel yorumun için :3 *-*

      Sil
  3. Pembe güzeldir blog ismi olarak iyi tercih bence :)

    YanıtlaSil
  4. Blogunuz ismi ve hikayesi çok güzeel.Pembee ^_^

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER