9 Nisan 2017 Pazar

KISA BİR SOHBET



Merhaba merhabaa!

Şöyle güzel bir pazar gününde eşofmanımı giyip, sırt çantamı takıp, yeşilliğin bol, kuşların cıvıltısının eksik olmadığı güzel bir ormanlık alanda yürüyüş yapmak isterdim. Ama gelin görün ki haftaya formasyon sınavlarım var. 

Sabah kalktım ve tarih çalıştım biraz. Tüm derslerin içerisinde en ayrıntı taşıyan ve detay barındıran tarih olsa gerek. Bana lys zamanımı hatırlattı. 

Koreli arkadaşımla sohbet ettik biraz. Başka bir üniversiteye geçiş yapmış ve bu ay onun için sınavlarla geçecekmiş. Kore'yle eğitim sistemimiz birebir olmasa da benzer yanlar taşıyor. İzlediğim dizilerden görmüş olduğum kadarıyla. 

Dün akşamüstü dışarıda gezinmeye çıktık. Madam Coco'da çok cici defterler vardı ve nasıl olur da benim gözümden kaçmış olabilir bunlar diye geçirdim içimden. En kısa zamanda bir defter alışverişi için oraya uğrayacağım gibi gözüküyor. Ama öncesinde sınavlar sınavlar, bol çalışmalar :)



8 yorum:

  1. valla bnde yapmak isterdim ama burada da kar yağıyor çok soğğuukkkk:)) formasyon sınavları... afff Allah yardmcn olsun bizdede vize yok ama finaller baya kasıntı olacak ne yaparım bilmem... kolay gelsinnn .. fightingggg:)))

    YanıtlaSil
  2. Canım sınavlarında başarılar. Ben bu sıra hiçbir yere gidemiyorum. Yaza inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim inşallah üstesinden gelebilirim kolaylıkla ^-^

      Sil

 

BİRPEMBESEVER