25 Nisan 2017 Salı

SIRADAN BİR SALI



Çok yoğun geçen bir salı günü. Sabah lise stajım vardı. Öğretmenlerin gelmemesiyle tam 6 dersi ben idare etmek durumunda kaldım. Yorgun bir şekilde bitti staj. Evin yolunu tuttum. 

Evden çıkıp formasyon derslerime kavuşmak için yola koyuldum tabii ki. Öğrencilik hayatım dışında alamazdım herhalde şu formasyonu. Akşam dersleri olduğu için ve mezun olacağım bir döneme denk geldiği için bazen canıma tak ettiği zamanlarda oluyor ama sabrediyorum. 

Ama en önemlisi de güne bol gülücükle başladım. Tanıdığım insanlara bir tebessüm etmek, günaydın demek, bir kediyle konuşmak onu sevmek..  Sanırım bugünü güzel atlatmamın sebepleri bunlar olsa gerek. Tebessüm etmek gerçekten önemli. Ben bitkileri bile severim mesela hatta bazen evdeki çiçeklerle konuştuğum bile olur. Belki kimine tuhaf gelmiştir bu dediğim ama ben böyleyim.

Güç bela bir günü daha geride bıraktık. Bekle beni Çarşamba.




4 yorum:

  1. İyice dinlen ve güne bomba gibi basla :) sevmekle baslar hersey.Ve gülmekle bence.Gülebildigin kadar mutlusundur cnm hep gül 💕💕😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bomba gibi başlayamadım pek :D Öyle yorgunum ki hala daha :/
      Biz güldüğümüzde insanlara keşke karşımızdakilerde aynı şekilde bize geri bildirim verseler daha güzel olur. Güzel yorumun için teşekkür ederiim, hep birlikte gülelim inşallah :)

      Sil
  2. altı ders sana iyi deneyim olmuuuuş :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER