4 Ağustos 2017 Cuma

KAHOGO NO KAHOKO







Uzun bir aradan sonra bir japon dizisine daha başladım dün. Temmuz ayında çıkmış farklı bir konusu olan Kahogo No Kahoko dikkatimi çekti. Konusu ise şöyle, üniversiteye giden Kahoko adlı bir kız vardır. Bu kız aşırı koruyucu bir anneye sahiptir. Ailesinin tek çocuğu olduğu için herkesin gözdesi olarak yetiştirilen Kahoko, aşırı iyimser ve saftır. Ayrıca kendi işlerini ve ihtiyaçlarını tek başına yapamamaktadır. Annesi onun için her şeyini önceden düşünür ve planlar. Dizide aşırı koruyucu  bir anne tutumunu göreceğiz. Ve bu tutumun meydana getirdiği sonuçları. Baba olaylara müdahale etmek istese de hep iç sesi ile çatışacaktır. Kahoka bir gün bir çocukla tanışacak. Bu çocuk da kendi karakterinin tam zıttı biridir. Eğlenceli, komik ve ailenin tutum ve davranışlarından ders çıkartılacak bir dizi.

10 yorum:

  1. Dizinin afişini gördüm ama konusuna bakmamıştım.Afişden dolayı biraz ön yargılı davranmışım sanırım🙊 halbuki şimdi konusu ilgimi çekti,Yepte çevirisi bitsin izlemeye başlarım bende:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bazen aksi çıkabiliyor öyle olunca. ^-^ Yepden izledim ben de ama çok yavaş geliyor bölümler ya. :/ Ben de mi izlemeden bekleseydimm.

      Sil
  2. Hic Japon dizisi izlemedim merak ettim 😊
    Derya hanimin kesif etkinliginden geldim ben de beklerim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Esra Hanım,
      en kısa zamanda uğrayacağım size de sevgiler..

      Sil
  3. ilginç eğlenceli bir dizi sanırım fırsat olursa izlenebilir....

    YanıtlaSil
  4. japon kültürü bize çok uzak olduğu için merak uyandırıyor sanırım...Merak ettim nasıl izleyebiliyoruz internettenmi türkçemi :) ne kadar uzakmışım bende konuya:) Teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Gamze, hemen anlatıyorum bak şimdi sana. Böyle bazı siteler var. Uzakdoğu dizilerini çeviren siteler. Onlardan biri de Yeppudaa diye bir website. Ordan bu diziyi rahatlıkla bulabilirsin. ^-^

      Sil
  5. konusu çok tatlıymış. not aldım. nasıl yetişcez yaa bu dizilereee :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER